Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

3WebApps stelt zich voor

3WebApps stelt zich voor: Abdel

Wie werken er bij ons op kantoor? Wat is hun favoriete lunch? Hoe gaan ze om met Covid-19 en, het allerbelangrijkst, wat is hun lievelingsbiertje tijdens de vrijdagmiddagborrel bij Kompaan? 3WebApps stelt zich voor! Vandaag Abdel, Junior Developer.

Hey Abdel! Vertel, wat doe je bij 3WebApps?

Ik begon als stagiair en dankzij de leuke werkomgeving en collega’s liep deze stageperiode beter dan verwacht. Voor mij een droom die uitkomt – ik mag mezelf sinds kort Junior Developer noemen!

 

Wat doe je liever in je pauze: darten, kletsen of een rondje lopen?

Kletsen.

 

Is er een werkdag die je je tot op de dag van vandaag nog herinnert?

Ik loop hier nog maar kort rond, dus ik vind het lastig om een dag uit te kiezen die er echt uitspringt. Wel hoop ik natuurlijk dat deze dag in de toekomst nog komt, en laat deze dan vooral positief zijn.

 

Wat is je favoriete biertje bij Kompaan, onze vaste vrijdagmiddagborrelstek?

Ik drink geen bier, maar ben gek op Ice Tea.

 

Neem je zelf je lunch mee, of ga je naar het café beneden? En: wat is je lievelingslunch?

Soms neem ik mijn eigen lunch mee. Die haal ik meestal bij de Albert Heijn. Croissantjes en repen, dat soort dingen. En ice-tea, natuurlijk 😉 Hoewel de tosti’s in het café beneden ook heel lekker zijn: dan ga ik voor hummus met oude kaas.

 

Van welk project heb je tot nu toe het meeste geleerd? Waarom?

Toen ik begon bij 3WebApps werkte ik alleen met WordPress. We specialiseren ons inderdaad in Magento, maar zijn zeker ook bekend met andere systemen. De afgelopen tijd ben ik op een nieuw project gezet waar Magento voor wordt gebruikt: hier leer ik nu heel veel!

 

Ga je dit jaar nog op vakantie? Zo ja, waarheen?

Ik zou dit jaar op vakantie gaan naar Turkije, maar vanwege Covid-19 gaat dat helaas niet door.

 

Wat is je ochtendritueel?

Om eerst een beetje wakker te worden, zit ik na een moeizame stap uit bed altijd even op m’n telefoon. Dan is het snel douchen, tandenpoetsen en de deur uit. Als ik nog wat tijd heb, schiet ik nog langs de AH voor wat lekkers.

 

Hoe heb jij werken tijdens Covid-19 ervaren? Wat zijn de voordelen van deze periode geweest voor jou?

Covid-19 heeft veel gevolgen gehad voor ons, omdat we veel vanuit huis moesten werken. Dit heeft voordelen met zich meegebracht, maar ook nadelen. Een voordeel is dat je niet zo vroeg je bed uit hoeft 😉 Maar door het thuiswerken raak ik wel sneller afgeleid.

 

Hoeveel kopjes koffie drink je per dag?

Ik drink op kantoor meer koffie dan thuis. Op kantoor kan het zo oplopen tot 5 tot 6 kopjes op een dag: thuis zijn dat er meestal 3 tot 4.

 

Als je jarig bent, wat deel je dan uit op kantoor?

Een paar weken terug vierde ik mijn eerste verjaardag bij 3WebApps. Ik pak graag groots uit en heb mijn collega’s blij gemaakt met twee taarten: cheesecake en chocolade.

 

Wat zou je de komende tijd nog willen leren?

Ik zou me graag meer willen ontwikkelen in Magento. Het is een leuk platform om mee te werken en super uitgebreid: we maken onze eigen extensies en kunnen er dus alle kanten mee op.

Related Posts

Gerelateerd: