Bij 3WebApps nemen we regelmatig stagiaires aan. Niet alleen zodat zij werkervaring kunnen opdoen, maar ook vanwege hun frisse blik. Middenin het leerproces komen ze namelijk vaak met goede ideeën. Geen wonder dat er inmiddels al een aantal bij ons zijn aangesteld als medewerker. Maar wie zijn ze eigenlijk, ‘de stagiaires’? Een kijkje achter de schermen bij onze developers in spé! Vandaag: Afrash.

Afrash! Zou jij jezelf in het kort even voor willen stellen?

Hoi ik ben Afrash ! Ik ben een 3de jaars informatica student van Avans Breda.
3WebApps had een vacature op de website voor stagaire software developer, het leek mij een leuk bedrijf omdat ze veel in magento develope doen en ik hier al een beetje bekend mee ben en er graag meer over leer.
Ik kreeg als stage opdracht dat ik moet werken aan een Progressive Web App en ik heb het gevoel dat ik hier veel kan leren
en mijn vaardigheden als programmeur kan vergroten.
Het lijkt mij leuk om te werken aan een eigen project en nieuwe programmeertalen te leren, ik leer veel over het werken met een bestaand systeem en hoe je dit kan uitbreiden. Naast het feit dat het mijn stage is, is programmeren ook echt een hobby van me. Verder vind ik het heel fijn om in beweging te zijn, sporten doe ik dan ook graag. Ook vind ik het leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen, en lezen en nieuwe dingen leren vind ik ook leuk om te doen.

Wat lunch je het liefst als je uit alles zou kunnen kiezen?
Dan eet ik het liefst bruin brood met zalm.

Wat is je droomvakantiebestemming?
Eigenlijk wil ik de hele wereld over, dus ik heb niet echt 1 droomvakantiebestemming.

Hoeveel kopjes koffie drink je per dag?
Meestal 1, maar maximaal 2 op een dag.

Stel: je bent jarig en we zijn weer op kantoor. Wat deel je dan uit?
Sowieso taart, dat hoort toch bij een verjaardag?

Wat zou je de komende tijd nog willen leren?
Ik zou meer willen leren over software engineering in het algemeen.

 

Check ook de rest van ons team!