Bij 3WebApps nemen we regelmatig stagiaires aan. Niet alleen zodat zij werkervaring kunnen opdoen, maar ook vanwege hun frisse blik. Middenin het leerproces komen ze namelijk vaak met goede ideeën. Geen wonder dat er inmiddels al een aantal bij ons zijn aangesteld als medewerker. Maar wie zijn ze eigenlijk, ‘de stagiaires’? Een kijkje achter de schermen bij onze developers in spé! Vandaag: Aoxian.

Hey Aoxian! Wie ben jij, wat doe je het liefst en hoe ben je bij 3WebApps terechtgekomen?

Hoi ik ben Aoxian! Een derde jaars Software Engineering student op de Haagse Hogeschool. 3Webapps werd mij aanbevolen door één van mijn projectleden! Wat mij het meest aansprak en ook de reden waarom ik bij 3Webapps mijn stageperiode wilde doorbrengen was door Magento. Magento is een volledige pakket waarmee gewerkt wordt aan de front-end en back-end. Hiermee kan ik het volledige product van begin tot eind zien alsof ik een baby zie opgroeien. 8 Uur lang in een kantoor achter de computer zitten is heel ongezond, daarom probeer ik tijdens de pauzes zo veel mogelijk in beweging te blijven. Verder ga ik drie keer per week naar de sportschool en ben ik bezorger bij Picnic, om bij te verdienen natuurlijk, maar ook om wat meer in beweging te komen. Ik wil tijdens mijn stageperiode nog veel leren over Magento en voornamelijk over de back-end. Modules bouwen die allerlei dingen in Magento kan toevoegen, veranderen of verwijderen lijkt mij het leukst om te leren.

Wat is je lievelingslunch?
Ik heb zelf geen lievelingslunch. Ik hou van variatie!

Wat is je droomvakantiebestemming?

Ik zou zeggen Japan. Als ik daar dan heen ga wil ik tenminste 2 weken de tijd hebben om alle grote steden te bezoeken.

Hoeveel kopjes koffie drink je per dag?
Oh, ik lus geen koffie. Maar als ik wat cafeïne nodig heb drink ik wel een redbull.

Stel: je bent jarig en we zijn weer op kantoor. Wat deel je dan uit?
Ik was op mijn eerste dag van mijn stageperiode toevallig jarig. Ik deelde toen taart uit.

Wat zou je de komende tijd nog willen leren?
Op dit moment weet ik nog niet zo heel veel van Magento, dus voornamelijk de basis van Magento en PHP.

 

Check ook de rest van ons team!