Bij 3WebApps nemen we regelmatig stagiaires aan. Niet alleen zodat zij werkervaring kunnen opdoen, maar ook vanwege hun frisse blik. Middenin het leerproces komen ze namelijk vaak met goede ideeën. Geen wonder dat er inmiddels al een aantal bij ons zijn aangesteld als medewerker. Maar wie zijn ze eigenlijk, ‘de stagiaires’? Een kijkje achter de schermen bij onze developers in spé! Vandaag: Jente.

Hey Jente! Zou jij in het kort willen vertellen wie je bent en wat je doet?

Hi, tuurlijk! Ik ben Jente, een 21-jarige studente in het derde jaar van de studie Communication and multimedia design (CMD) aan de Haagse Hogeschool. Zelf woon ik in Leiden, samen met twee vriendinnen. Via mijn school kwam ik bij de vacature van 3WebApps om Kindersjop.nl groot te maken. Het sprak mij enorm aan dat ik volledig mijn eigen ding kan doen, veel creatieve vrijheid heb en mij voornamelijk focus op de marketing en de UX. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk en leerzaam om meer te weten te komen over Magento en te werken in een team met veel developers. Naast mijn stage vind ik het heerlijk om buiten te zijn en lekker te bewegen, zo hockey ik sinds kort met een aantal vriendinnen bij een vereniging in Leiden en wandelen we veel langs de prachtige grachten. Een drankje op z’n tijd vind ik ook erg gezellig en ik houd ervan om mensen om me heen te hebben, the more the merrier.

Wat zou je eten als je op kantoor werkt? Zou je een eigen gemaakte lunch meenemen of toch iets halen beneden?

Mijn lunchcravings veranderen van tijd tot tijd, soms vind ik een broodje kaas heerlijk maar de afgelopen tijd ga ik voor iets ingewikkelder. Dan zou ik bietenwraps met hummus, geitenkaas en veldsla meenemen, ik heb een gezonde periode nu ;). Maar ik moet ook zeggen dat ik vast en zeker eens iets zal halen.

Wat is je droomvakantiebestemming?

Ik zou het fantastisch vinden om eens naar Australië te gaan, maar ik vind een rustige vakantie in Zuid-Frankrijk op de camping ook heerlijk. Als er zon is ben ik al snel tevreden.

Hoeveel kopjes koffie drink je per dag?

Er is een periode geweest waarin ik enorm veel koffie dronk, maar ons koffiezet apparaat thuis is stuk dus ik ben redelijk afgekickt! Misschien 1 kopje in twee dagen.

Stel: je bent jarig en we zijn weer op kantoor. Wat deel je dan uit?

Ik denk een red velvet taart of misschien een appelkruimelvlaai, dat vind ik zelf erg lekker.

Wat zou je de komende tijd nog willen leren?

Ik hoop steeds meer te leren van Magento, het grootste deel van het team houdt zich hiermee bezig en het is heel interessant om daar meer over te leren!

 

Check ook de rest van ons team!