Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

3WebApps stelt zich voor

3WebApps stelt zich voor: Karima, Product Tester

Wie werken er bij ons op kantoor? Wat is hun favoriete lunch? Hoe gaan ze om met Covid-19? 3WebApps stelt zich voor! Vandaag Karima, Product Tester bij 3WebApps.

3WebApps stelt zich voor Karima

Hoi Karima! Jij test de webshops van onze klanten én doet een master Natuurkunde. Vertel eens.
Klopt, ik ben parttime Product Tester. Dat betekent dat ik de webshops die wij maken voor onze klanten met een kritisch oog bekijk, check of alles wel goed werkt én of alles er mooi uitziet. Omdat ik tegelijkertijd nog mijn master Technische Natuurkunde afrond, doe ik dit niet fulltime. Op het eerste gezicht lijken mijn functie en studie een frappante match, maar ik ben een pietje-precies en die eigenschap komt bij beide heel goed van pas.

Zeker nu we allemaal thuiswerken, is pauze nemen erg belangrijk. Wat doe jij in je pauze?
Dit hangt heel erg af van het weer. Als het niet regent probeer ik na de lunch altijd wel even een rondje te wandelen. Vaak plan ik de route dan net zó dat er en koffietentje of een bakkerij onderweg te vinden is… Dirty chai latte please! Maar terwijl ik dit vandaag typ, valt de regen met bakken uit de hemel. Dus blijf ik liever thuis en zet ik een aflevering van Explained op (Netflix-serie, red.).

Is er een werkdag die je je tot op de dag van vandaag nog herinnert?
Ik startte tijdens de Covid 19-crisis, nog nét voordat het kabinet iedereen aanraadde om thuis te werken. Ik ben tot nu toe dus welgeteld drie keer op kantoor geweest. Helaas heb ik nog niet echt de kans gehad om hele memorabele herinneringen te maken, maar hopelijk staan mij die in het nieuwe jaar te wachten!

Wat is je lievelingslunch?
Ik lunch het allerliefste met een zelfgemaakte soep. Dit kan uiteenlopen van courgettesoep tot broccolisoep. Mijn all time favourite is tomaat-paprikasoep met parelcouscous.

Van welk project heb je tot nu toe het meeste geleerd?
Tot nu toe heb ik het meeste geleerd van een paar van onze interne projecten, omdat ik daar ook wat meer in de Magento-wereld kan duiken. Dan ben ik zowel de maker als de tester, dat is verfrissend.

Wat is je droomvakantiebestemming?
Nou heb je even? Bovenaan mijn vakantiebucketlist staat niet echt een bestemming, maar meer een reis. Ik zou namelijk nog heel graag een keer de Trans-Mongolië-treinreis maken. Ik had dit gepland na het behalen van mijn master, maar helaas viel dit plan door de crisis in het water.

Wat is je ochtendritueel?
Diamonds are made under pressure” is mijn levensmotto in de ochtend. Ik doe alles onder hoge tijdsdruk, toch altijd spannend om jezelf te verslaan en een nieuwe PR te zetten.

Hoe ervaar jij werken tijdens Covid-19? Wat zijn de voordelen van deze periode voor jou?
Het grootste voordeel is natuurlijk dat er meer tijd op een dag overblijft, zonder dat heen en weer forenzen. En aangezien ik graag warm lunch, kan ik veel makkelijker de keuken induiken. Maar dat gezegd hebbende, blijft het toch heel gek om iedereen alleen maar via videobellen te leren kennen.

Hoeveel kopjes koffie drink je per dag?
Dat waren er altijd echt heel veel, maar sinds thuiswerken heb ik het limiet gezet op twee: eentje ’s ochtends en eentje ’s middags.

Stel, je bent jarig en we werken weer op kantoor: wat deel je uit?
Ik ben wel een bakmens, dus ik zou denk ik appeltaart of koekjes maken.

Waar wil je je de komende tijd nog in ontwikkelen?
Nog beter worden in Magento!

Related Posts

Gerelateerd: