Data feeds voor externe sales
Data feeds for external sales

Data feeds voor externe sales

Producten eenvoudig verkopen via e-marketplaces en vergelijkingssites: met één druk op de knop publiceert u uw producten op uw eigen webshop of Android/IoS app, maar ook op externe verkoopkanalen zoals:

Omnichannel verkopen

Het verkopen van producten via meerdere platformen is eenvoudig en zelfs noodzakelijk. Enkel verkopen door middel van een webshop en/of fysieke winkel is inmiddels al een klein beetje achterhaald.

In de hedendaagse ecommerce-economie worden producten ook verkocht door middel van winkels als bol.com of amazon, maar ook door middel van vergelijkingssites. Het aanvullen van uw verkoopkanalen zorgt er weer voor dat de verkopen sneller zullen gaan, waardoor u uiteindelijk meer winst zult maken.

Sales

Uw producten ook op de externe verkoopsites?

Bij 3webapps krijgt u de beschikking over 3ERP, die automatisch synchroniseert met de producten in uw Magento of WooCommerce webshop. Via de Product information management (PIM) module van 3ERP, kunt u uw producten – met één vinkje – publiceren op diverse emarketplaces en prijsvergelijkers.

Bestellingen van klanten, komen gewoon binnen in 3ERP en u kunt de orders afhandelen zoals u gewend bent. Voorraden worden automatisch aangepast.

Makkelijker kan het niet.

Automatische prijsaanpassing bol.com

Om mee te gaan met de prijsstelling van collega’s die ook dezelfde producten voeren op bol.com kunt u aangeven in welke bandbreedte u uw prijzen in de markt wilt zetten. Het 3ERP PIM kiest automatisch uw beste verkoopprijs. U staat altijd bovenaan!