Enterprise Resource Planning

Enterprise Resource Planning

Wij zorgen ervoor dat uw online en offline winkels naadloos samenwerken met uw ERP systemen. Wij realiseren koppelingen en onderhouden deze.

ERP is de software die met één pakket alle relevante processen van uw organisatie ondersteunt. Met name grotere bedrijven hebben ERP systemen nodig ter ondersteuning van hun bedrijfsprocessen. Het levert eenduidige processflows op, vereenvoudigt de dataopslag en het datagebruik op verschillende plekken in uw organisatie.

Naast maatwerk integraties met ERP systemen, bieden wij specifiek voor groeiende en grote gevestigde (web-)shops het eigen pakket 3ERP – Unified Commerce. Lees hier meer over 3ERP.

Procesondersteuning via ERP

Elke organisatie heeft bedrijfsprocessen. ERP kenmerkt zich door een holistische aanpak van alle bedrijfsactiviteiten, zoals verkoop, marketing, productie, HRM, boekhouding en CRM. Winkels en webshops kunnen op verschillende manieren samenwerken met een ERP systeem.

Wij bieden een bedrijfskundige aanpak, met een deels traditionele requirementsanalyse en tevens een Agile way-of-working om de deliverables te realiseren.

Wilt u ook meer weten over ERP

Neem contact met ons op, we maken het mogelijk!