Hosting & Support
Hosting & Support

Hosting & Support

Gemakkelijk en snel uw website in de lucht. Wij bieden u de mogelijkheid om uw website snel, eenvoudig en veilig te hosten.

Wat is hosting?

Web Hosting service is een internet service die ervoor zorgt dat uw website beschikbaar is binnen het wereldwijde web (www). Uw webpagina staat dus ingesteld op een server. Een server is op zijn plaats niets anders dan een computer die elk moment van de dag toegankelijk is door andere computers in een netwerk. Dit netwerk is het wereldwijde web, dus zal uw website of webapplicatie 24/7 toegankelijk zijn voor elk apparaat die verbonden is met het internet.

Sales
Manage appointments

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server (VPS) kan het best worden gezien worden als een pizza verdeeld over verschillende punten. De fysieke server zelf is de pizza die onderverdeeld is in verschillende punten die elk dus een VPS zijn. Een VPS is dus een virtueel deel van de server die acteert alsof het een fysieke opzichzelfstaande server is. De capaciteiten van de server worden op deze manier eerlijk verdeeld onder alle punten. Elke opzichzelfstaande Virtual Private Server krijgt op deze manier evenveel geheugen, bandbreedte, processor-snelheid en opslagruimte. Het beheren en managen van uw server kunt u door ons laten regelen. Voor de webshopeigenaar houdt dit in dat wij uw webshop inrichten. Voor de geavanceerde gebruiker, kunnen wij het Operating System inrichten waarna u zelf kunt bepalen wat u met uw VPS wilt doen.

Managed Dedicated Server

Een Managed Dedicated Server (DS) is een server die gehuurd kan worden en door ons wordt beheerd. De server is geplaatst in een datacentrum. Het inrichten van uw server kunt u door ons laten uitvoeren. Dit kan, net zoals bij VPS, basis of geavanceerd. De basishandelingen hier zijn het inrichten van uw ecommerce platform (Woo, Magento). De geavanceerde handelingen zijn het installeren van uw operating system (OS, denk aan unix systemen) en het instellen van uw webserver (nginx; geniet onze voorkeur heeft betere performance, apache). Op deze manier kunt uw dedicated server helemaal naar wens ingedeeld worden, zodat u er optimaal gebruik van kan maken.

Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van ecommerce systemen. Heeft u echter een ander idee over de inrichting van uw server dan is dit geen probleem.

Sales