Internet of Things in real life: Nederlandse case toont belang van IoT voor landbouw

In de afgelopen periode hebben wij -3Webapps- met onze klant TentaclesInnovation gewerkt aan hun state-of-the-art IoT platform.

TentaclesInnovation levert sensoren voor landbouw, installatiebedrijven en bouwbedrijven, die via een IoT netwerk zijn verbonden met de database. Deze sensoren verzamelen belangrijke data voor het beheer van gewassen, gebouwen en installaties. Deze data is vervolgens ontsloten via webapps en een geavanceerde REST-API laag.  TentaclesInnovation loopt hiermee jaren voorop en heeft in internationaal belangrijke positie in de IoT wereld. En wij hebben de webapps, beheer platform en APIs gebouwd en in beheer.

Natuurlijk zijn we erg trots op het resultaat, dat we in nauwe samenwerking met TentaclesInnovation hebben gerealiseerd.

IoT is misschien nog niet erg zichtbaar voor iedereen. Maar belangrijke vooruitgang is zeker wel gaande. 3Webapps is hier hard mee bezig!

Check deze TVWest aflevering van Knooppunt Holland: Maurice Middendorp. Hierin is IoT IRL te zien. Actie vanaf minuut 19!

 

 

Related Posts