Internet of Things (IoT)

IOT

Wij bouwen toepassingen voor Internet of Things (IoT). IoT biedt grote mogelijkheden voor bedrijven om te groeien. Op dit moment zijn vele bedrijven verwikkeld in de vraag, wat IoT precies kan betekenen voor zowel het bedrijf als de omgeving van het bedrijf. Wij bieden hierin expertise en uitvoerend vermogen.

Database, Dashboard en API

Een belangrijk kenmerk van IoT systemen is dat dataverzameling, -verwerking en -representatie op een geheel andere wijze plaatsvindt, dan de “traditionele” IT systemen. Ook onderliggende hardware en netwerken zijn compleet anders dan wat tot nu toe gemeengoed is. Met andere woorden: IoT is nieuw, maar de technische uitdagingen zijn groot.

Juist omdat IoT voor veel bedrijven nog een geheel nieuwe tak van sport is, is expertise nodig om na de beeldvormende fase ook tot een design en werkende uitvoering te komen. Voor IoT toepassingen maken wij gebruik van een veelheid aan oplossingen, om dataverzameling voor uw situatie mogelijk te maken. De dashboards om die data snel te ontsluiten, ontwikkelen wij op maat. Makkelijk inzetbare APIs bieden de mogelijkheid om de data ook snel aan te kunnen bieden via externe systemen.

Technologie

Wij maken met name gebruik van:

LoRa, Swagger, MySQL, SymfonyPHP, AngularJS, BlockChain