Wie werken er bij ons op kantoor? Wat is hun favoriete lunch? Hoe gaan ze om met Covid-19? 3WebApps stelt zich voor! Vandaag Jurriaan, Financieel Medewerker bij 3WebApps.

Hey Jurriaan! Jij regelt bij ons de geldzaken. Kan je daar eens wat meer over vertellen?
Mijn hoofdtaak is financiële administratie. Dat wil zeggen dat ik de boekhouding doe en de financiële positie van het bedrijf in de gaten houd. Naast mijn studie Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam wil ik graag werkervaring opdoen in de praktijk. Hoe gaan bepaalde zaken daadwerkelijk, tegen welke problemen loop je aan en hoe los je die op? Gezien de populariteit van e-commerce liggen hier ontzettend veel mogelijkheden. Zo wil ik mijzelf ontwikkelen en tegelijkertijd 3WebApps vooruithelpen.

Wat is je lievelingslunch?
Tosti’s zijn perfect, maar een caesar salad gaat er ook wel in.

Wat is je droomvakantiebestemming?
Afgelopen jaar heb ik vier maanden in Texas gestudeerd. Daarna ben ik ook nog naar de Westcoast geweest, dus ik heb enorm veel gereisd de laatste tijd. Nu spaar ik liever even goed door om een mooie reis te maken voor wanneer de Corona-maatregelen weer versoepelen.

Hoe ziet je ochtendritueel eruit?
Gelijk onder de douche en vervolgens een goede bak koffie.

Hoe ervaar jij werken tijdens Covid-19? Wat zijn de voordelen van deze periode voor jou?
Zelf woon ik in Rotterdam, dus het werken vanuit huis is ideaal. Anders zou ik vaak met de trein naar Den Haag moeten komen. Aangezien ik ook nog studeer, is het flexibele werk een meevaller. Als ik een middagje niks te doen heb, kan ik wat extra werk verrichten. In eerste instantie is het even aanpassen, maar als je bedenkt dat je geen reistijd meer hebt, levert het ook veel op. Thuis werken is alleen wel wat minder gezellig dan op kantoor.

Hoeveel kopjes koffie drink je per dag?
Twee: één in de ochtend en één na de lunch.

Stel, je bent jarig en we werken weer op kantoor: wat deel je uit?
Een borrel, na werktijd!

Waar wil je je de komende tijd nog in ontwikkelen?
Ik zou graag meer willen weten over het ontwerpen en coderen van de webshops. Ik zie vooral het eindresultaat, maar er zit natuurlijk een heel proces achter. Daarnaast wil ik buiten mijn administratieve taken om ook graag meedenken over het efficiënter maken van de bedrijfsvoering. Hoe kunnen we verder groeien, meer klanten aantrekken en nog beter inspelen op de wens van de consument? Genoeg om de komende tijd aan de slag te gaan dus.