Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Magento Back-End

Magento back end-oplossingen voor een webshop zonder kopzorgenMet 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!

Front end & back end: wat is dat eigenlijk?

Magento is het meest uitgebreide en toegepaste e-commerce-platform van Nederland. We maken onderscheid tussen de front end en de back end. Bij de front end hoort alles wat de lay-out aangaat: zie het als de buitenkant van een huis. De back end is het deel dat niet zichtbaar is voor de gebruiker, ook wel de ‘achterkant’ genoemd. Vaak specialiseren developers zich in een specifiek onderdeel van Magento: wij verzorgen zowel de front- als back end! Goed om te weten: sinds juni 2020 is Magento 1 End of LifeMigreren naar Magento 2 is noodzakelijk.

Wij richten de achterkant van je webshop zó in, dat je er geen kopzorgen meer over hebt. Heb je problemen met het instellen van betaalmogelijkheden? Ben je opzoek naar een manier om producten cross-platform te verkopen? Of wilt je dat je webshop sneller laadt? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Magento Back-End: wat kan je ermee?

Waarom 3WebApps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Onze cijfers

Samen met onze Magento-experts realiseren en onderhouden we al jarenlang Magento-webshops en Magento-extensies. In harde cijfers hebben wij (gebouwd):

0
Magento-experts
0
Magento webshops
0
Magento-extensies