Magento back end

Magento back end oplossingen zodat u zonder zorgen uw webshop kunt gebruiken!

Back end & front end

Op dit moment is Magento het meest uitgebreide en toegepaste ecommerce platform in Nederland. Vaak zie je dat developers zich specialiseren in een onderdeel van Magento. Over het algemeen verdeelt men Magento werk in back end en front end. Bij back-end hoort dus alles wat de achterkant van de webshop aangaat. Dit kan eigenlijk gezien worden als de ingewikkelde kant van een webshop. Voor front-end zie: Magento front end

Magento back end
Magento back end opportunities

Magento back end mogelijkheden

Heeft u problemen met het instellen van betaalmogelijkheden voor uw webshop? Bent u op zoek naar een manier om uw producten cross-platform te verkopen? Of wilt u uw webshop sneller laten werken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We zijn in staat om de achterkant van uw webshop zo in te richten dat u er zelf geen zorgen meer over hoeft te maken. Wij zijn in staat om al uw back-end kopzorgen te verhelpen! Bij 3WebApps werken back end specialisten met jaren ervaring.

Werkzaamheden

Om u een inzicht te geven van de mogelijkheden, volgt hier een lijst met potentiƫle taken.

Ten eerste zijn wij in staat om modules en extensies van derden voor u te installeren. Ook bouwen wij zelf extensies om u hiermee te helpen. Zie Magento extensies voor meer informatie. Ten tweede zijn wij gespecialiseerd in data migratie. Dit houdt in dat wij eenvoudig data van verschillende webshops kunnen verplaatsen. Denk hierbij aan het overzetten van productinformatie, klantgegevens en overige data zoals kortingen. Tot slot zijn wij in staat om uw ‘oude webshop’ om te zetten naar de nieuwste versie van Magento. Heeft u dus een oude WooCommerce shop of een verouderde Magento webshop, dan kunnen wij u helpen om deze om te zetten naar een veilige en goed werkende Magento webshop. Deze zal dan uiteraard gebouwd zijn in de meest recente versie van Magento.

Klinkt dit voor u als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op!

Magento backend tools
WhatsApp Chat