Locatie Den Haag

Magento webshops in Den Haag!

Locatie Binckhorst

Bent u op zoek naar een goed werkende Webshop gebouwd in Magento, maar wilt u niet steeds uren reizen om in contact te komen met de ontwikkelaars? Dan bent u hier aan het juiste adres! Ons kantoor is gevestigd in het voormalige KPN pand Haagse Veste in Den Haag, om precies te zijn: Regulusweg 5. Het pand maakt onderdeel uit van de Binckhaven. De Binckhaven wordt gezien als hét visitekaartje van de Haagse startup scene en creatieve bedrijvigheid.

Eenvoudig met de trein naar 3Webapps!

Bereikbaarheid

Het pand in Den Haag is eenvoudig te bereiken met de auto, openbaar vervoer of fiets. Zodra u de snelweg afrijdt, bent u een paar honderd meter verwijderd van ons kantoor. Ook met de trein, bus en zelfs fiets is ons kantoor goed te bereiken. Van onze goede ligging profiteren ook onze klanten. Zo hebben we al enkele opdrachten gehad van bedrijven die ook in de Binckhorst gelegen zitten.

 

Interesse in Magento of andere vragen?

Geïnteresseerd? Schroom dan niet om een berichtje achter te laten. Contact met ons opnemen is vrijblijvend. U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Stuur ons een appje of vul ons Contactformulier in. Onze adresgegevens zijn hieronder te lezen.

Voor veel van uw vragen hebben wij een antwoord!

 

Telefoon

085-0123400

 

Email

info@3webapps.com

 

HQ Den Haag

Regulusweg 5 (4e etage), Den Haag