User Experience design webshop

User Experience design (waarbij de ervaring van de gebruiker centraal staat) is voor iedere Magento 2 webshop ontzettend belangrijk. Het doel van een webshop is om aan de verwachtingen en wensen van de bezoeker te voldoen. Ontvang feedback van Magento experts die al jarenlang webshops bouwen én veilig houden. Onderbouwd met cijfers én gut feeling. Wij weten namelijk waar je op moet letten als je hoog wilt scoren op klanttevredenheid.

3Webapps biedt verschillende SiteScan- en ConcurrentieScan-pakketten aan om jouw website helemaal te optimaliseren en te voorzien van uitgebreid advies. User experience design is ook onderdeel van deze analyses. We gaan met jou een onbevooroordeelde, open discussie aan over je webshop. Dit alles doen we binnen een kort tijdsbestek, zodat je snel weer verder kunt met waar je het beste in bent: jouw bedrijf runnen. Dankzij onze gratis concrete actielijst weet je precies hoe. Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop.

Ben je niet op zoek naar een heel pakket, maar een gerichte analyse? Neem ook dan contact met ons op!

Onze pakketten

Website webshop copywriting

Basic SiteScan

User experience design webshop Magento 2

Advanced SiteScan

Webshop optimalisatie in Den Haag

ConcurrentieScan

Hoe pakken we dat aan?

1. Eerste check

We vormen eerst zelf een onbevooroordeeld beeld van jouw webshop. Wat zijn de eerste dingen die ons opvallen? Wat gaat goed en wat kan beter? Tijdens het voorgesprek (Stap 2) bespreken we onze bevindingen.

2. Voorgesprek

Nadat we een eerste indruk van jouw webshop hebben gekregen, bespreken we met jou de stand van zaken. Samen bepalen we waar de focus tijdens de scan op moet liggen, zodat we efficiënt te werk kunnen gaan. Belangrijk: we ook bepalen of je een SiteScan of ConcurrentieScan nodig hebt!

3. Aan het werk

Onze marketing- en testafdeling gaat aan de slag met jouw webshop. Afhankelijk van welke scan je hebt gekozen, doen we een paginasnelheidscheck, testen we de UX (User Experience), leveren we SEO-proof copywriting aan, doen we een concurrentieanalyse en stellen we een concrete actielijst op.

4. Nagesprek

Tijdens deze laatste evaluatieronde bespreken we de resultaten van de SiteScan of ConcurrentieScan. We hebben een gratis concrete actielijst voor je gemaakt, zodat je precies weet wat je te doen staan.

5. Actie?

Die keuze is aan jou. We helpen je graag verder met het oppakken van de actielijst, maar je mag zeker ook besluiten zelf aan de slag te gaan.

Waarom 3WebApps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Portfolio

Al meer dan 100 bedrijven hebben een Magento webshop laten maken door 3WebApps! Bekijk ons hele portfolio.

Magento webshop idee
DaglichtDirect
Magento webshop inspiratie
Gröninger
Magento 2 voorbeeld webshop
Planet Caoutchouc
Versvoer

Heb je een vraag over User Experience design?

Of je weten wat een Magento webshop kost? Hoe wij vorm kunnen geven aan jouw project? Of ben je benieuwd naar een migratie naar Magento 2? Bel ons of vul het formulier hieronder in!

0
Magento-experts
0
Magento webshops
0
Magento-extensies

Diensten

Laat je webshop bouwen door een Magento partner

"Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!"