Werken bij 3WebApps

Ben je op zoek naar een plek om je talenten volop te ontwikkelen in Magento 2 en in te zetten voor klanten uit elk denkbare branche? Hou je van afwisseling en team work? Bij 3WebApps zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor e-commerce. We werken met een jong, dynamisch team en samen streven we naar het bouwen van next level webshops. Brainstormen op kantoor of lekker thuiswerken – bij 3WebApps geloven we in een hybride werkwijze. Daar hoort professionaliteit, flexibiliteit maar zeker ook ontspanning bij. Regelmatig zijn we dan ook te vinden bij het dartbord, aan de voetbaltafel of in de kroeg voor een vrijdagmiddagborrel. Are you in?

Developers

Voor iedereen die niks liever doet dan bouwen, overzichtelijk werkt, houdt van teamwork en zich verder wil ontwikkelen in Magento 2.

Stagiairs

Voor studenten op zoek naar een gezellige, leerzame stage in Den Haag. Zowel op het gebied van development als marketing.

Wat mag je verwachten?

Developer Magento stage vacature

Zo ziet een werkdag eruit

Ochtend

De dag beginnen we samen, om 09.00 uur tijdens onze sprint meeting. We brengen elkaar op de hoogte van de JIRA-tickets die worden afgetikt en checken bij elkaar in voor vragen en oplossingen. Hierna ga je verder met de aan jou toegewezen tickets. Werken doe je vanuit huis of gezellig op kantoor, met heerlijke baristakoffie, een rondje tafelvoetbal en brainstormsessies.

Middag

Rond de klok van 12.00 uur gaan de meeste van je collega's lunchen. Op kantoor doen we dit samen en lopen we daarna vaak nog een rondje. Je werkt je voortgang bij in JIRA: zo is iedereen op de hoogte. Ook neem je een kijkje op Slack, waar je misschien een collega kan helpen met een vraag. Na nog een koffierondje heb je een meeting met een klant over het upgraden van zijn Magento-webshop.

Eind van de dag

Je rond je tickets af of documenteert wat er nog moet worden gedaan. Om 17.00 uur zitten we nog een laatste keer virtueel bij elkaar. Doordat veel collega's flexibel thuiswerken, is het toch fijn om een contactmomentje met elkaar te hebben en even te lachen. Is het donderdag en ben je op kantoor? Dan heb je kans dat de dag wordt afgesloten met een borrel 😉

3WebApps team

Erkend Adobe Solution Partner

Als partner zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates, krijgen we toegang tot exclusieve Magento-events en –webinars en is de kwaliteit van ons werk gewaarborgd.

Onze developers zijn de mogelijkheid om certificaten te behalen en zich te blijven ontwikkelen.

Working abroad for developers

Are you a developer looking for an opportunity to work for a Dutch company while staying abroad? At 3WebApps we welcome everyone with adequate experience to apply. Our daily meetings take place online and thanks to our ticketing system JIRA we’re not dependend on physical locations to complete our work. Good to know: 3WebApps is recognized sponsor, meaning we’re allowed to employ third-country nationals.

Read more about working abroad for 3WebApps: Anna, our project manager, is currently living in Spain.

Meer 3WebApps

3WebApps is erkende Magento Certified Solution Partner en jouw Magento hulp in Den Haag en omstreken. Als marktleider in Adobe Cloud-oplossingen realiseren, verbeteren en onderhouden we Magento 1- en Magento 2-webshops. Magento is een open source e-commerceplatform.

Ons laatste nieuws

Heb je een vraag? Stel 'm ons!

    Of even bellen?

    Sander de Graaf gaat graag het gesprek met je aan. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek of gewoon een kop koffie!

    4