Magento performance verbeteren

Magento performance audit

Vanaf

249.-

Onder ‘performance’ verstaan wij de prestaties van je gehele shop op technisch gebied. Hieronder valt ook snelheid. Met een Magento performance audit laat je je webshop helemaal doorgronden en ontvang je een gedetailleerd rapport met inzicht in en aanbevelingen. De conclusies in het rapport zijn geschreven in begrijpelijke taal. Met de diepteanalyses kunnen developers concreet aan de slag. Een Magento performance audit kan je gebruiken als 0-meting of second opinion en voorkomt onnodig developmentwerk. 

Magento is complexe software waarbij de mogelijkheden oneindig zijn. Om gebruik te maken van alle voordelen van Magento, moet je webshop op de juiste manier zijn ingericht. Als dit niet gebeurt, loop je risico op een langzame front- en backend.

Vanaf

249.-

Wat krijg je?

Je krijgt van ons een uitgebreid rapport over de technische staat van je shop. Per onderdeel schrijven we een voor jou zo begrijpelijke conclusie: developmenttaal laten we liever over aan… juist, de developers. Een Magento performance audit bestaat uit:

Analyse van technische architectuur

Server- en hostinganalyse

Scan van de gezondheid van de code

Check of extensies conflicten veroorzaken

Page speed analyse

Direct uitvoerbare actielijst

Deze audit geeft je dus een overzicht van alle knelpunten in je shop en een duidelijke actielijst om deze knelpunten op te lossen. Door ons of een andere agency – de touwtjes krijg jij natuurlijk in handen.

Vraag een Magento performance audit aan

Magento performance audit

Waarom een performance audit?

Waarom 3WebApps?

Onze aanpak

Stap 1
Kennismaking

We schudden elkaar telefonisch, virtueel of in het echt de hand en bespreken waar jouw behoeftes liggen.

Stap 2
Scope bepalen

Samen bespreken we de scope en deadline van de Magento performance audit. Elke Magento webshop is namelijk anders en heeft specifieke behoeften. Misschien wil jij je focussen op het onderzoeken van een bepaald gedeelte van je shop: bij 3WebApps kan het allemaal.

Stap 3
Performance audit

Ons team gaat aan de slag met de performance audit van jouw webshop. 

Stap 4
Rapport & nabespreking

We presenteren ons rapport aan de hand van begrijpelijke conclusies en een direct uitvoerbare actielijst voor zowel jou als developers. Je hebt nu een duidelijke 0-meting in de hand en weet precies waar de knelpunten van jouw webshop zitten die de prestaties omlaag halen. 

 

Magento webshop sneller maken

Vraag een Magento performance audit aan

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Liever niet hierop wachten?
Bel ons op 085 0123400 📞

Meer over webshop optimalisatie

Snelheid is een van de onderdelen die je van je webshop kan optimaliseren. Zit het met je snelheid wel goed, maar denk je dat het bijvoorbeeld op het gebied van SEO of security nog wat beter kan? Check dan onze pagina met alles over Magento webshop optimalisatie.