technisch seo rapport
Techische seo magento

SEO analyse Magento

Technische SEO instellingen in Magento doorgrond

Vanaf

249.-

Technische SEO instellingen in Magento schrikken veel webshopeigenaren af. Nergens voor nodig! Onze e-commerce professionals weten precies welke instellingen in jouw Magento webshop belangrijk zijn voor SEO-resultaten. Aan de hand van een uitgebreide analye checken we jouw shop op 200+ technische punten die Google beoordeelt. Je ontvangt een concrete actielijst die eventuele issues prioritiseert en hoe je deze kan oplossen.

Vanaf

249.-

Wat krijg je?

Je krijgt van ons een uitgebreid rapport over de staat van de technische SEO instellingen van je shop. We checken op 200+ punten die Google belangrijk vindt en delen deze op in verschillende onderwerpen. Per onderwerp schrijven we een voor jou een begrijpelijke conclusie, prioritiseren we eventuele issues en geven we je een concrete actielijst waar zowel jij als development direct mee aan de slag kan gaan.

SEO analyse Magento aanvragen

Technisch SEO rapport Magento webshop

Wat zijn technische SEO instellingen?

Technische SEO is, naast Content en Autoriteit, één van de drie pijlers van een SEO-strategie. De techniek van je webshop moet goed in elkaar zitten, wil je lekker scoren op Google. Technische SEO heeft namelijk alles te maken met de structuur en gebruiksvriendelijkheid van je webshop. Onder structuur verstaan we bijvoorbeeld correcte sitemaps, robot.txt-bestanden, goede indeling van productcategorieën en het interne linkprofiel. De gebruiksvriendelijkheid van je shop wordt onder andere bepaald door de contrasten in het design en mobielvriendelijkheid.

Voorbeelden technische SEO instellingen

Wij checken jouw webshop op 200+ punten die impact hebben op de technische SEO van jouw webshop. Dit zijn het soort vragen die we ons daarbij stellen en beantwoorden:

Zoals je ziet, heb je voor het beantwoorden van dit soort vragen best veel  kennis van de technische kant van je webshop nodig. Natuurlijk is alle informatie op het internet te vinden en kan je zelf het antwoord op deze vragen zoeken, maar bereid je dan wel voor op een flinke tijdsinvestering. En dan is het nog maar de vraag of je op de juiste plek hebt gekeken en de juiste conclusie hebt getrokken. Onze e-commerce professionals zijn dagelijks bezig met deze vraagstukken en kunnen jou bijstaan in het ontwikkelen van een krachtige technische SEO-strategie. Dat is snel, begrijpelijk en betrouwbaar.

Meer leren over technische SEO?

Workshop combinatie

We snappen dat al die technische termen overweldigend kunnen zijn. Daarom geven we ook workshops in technische SEO, zodat jij en je team helemaal up to speed zijn.

We geven deze workshop op locatie en passen deze zo nodig naar wens aan. Na de workshop voel je je zelfverzekerd om met echte resultaten aan de slag te gaan met technische SEO (en vind je het nog leuk ook 😉).

Waarom zijn technische SEO instellingen belangrijk?

Zoals we hierboven al schreven, is technische SEO één van de drie pijlers waar een goede SEO-strategie op rust. Waar het bij content en autoriteit vooral gaat om lange termijn strategieën, zoals het schrijven van artikelen en vergaren van backlinks, kan je met technische SEO veel sneller impact hebben op de beoordeling van Google. De focus ligt namelijk niet op het bedenken en uitvoeren van een contentstrategie (tijdsintensief!), maar op het juist instellen van bepaalde opties binnen je webshop (snel geregeld!). Een goede technische SEO is dus een kans die voor het oprapen ligt. Zonde als je daar geen gebruik van maakt.

Ons technische SEO rapport geeft je een overzicht van de staat van de technische SEO van je shop en een duidelijke actielijst om eventuele issues op te lossen. Door ons of een andere agency – de touwtjes heb jij natuurlijk in handen.

Vraag een technisch SEO rapport aan

En sla de spijker op z'n kop

wat is technische seo

Waarom een technisch SEO rapport?

Waarom 3WebApps?

Onze aanpak

Stap 1
Kennismaking

We schudden elkaar telefonisch, virtueel of in het echt de hand en bespreken waar jouw behoeftes liggen.

Stap 2
Scope bepalen

Samen bespreken we de scope en deadline van de SEO analyse Magento. Elke Magento webshop is namelijk anders en heeft specifieke behoeften. Misschien wil jij je focussen op het onderzoeken van een bepaald gedeelte van je shop: bij 3WebApps kan het allemaal.

Stap 3
SEO analyse Magento

Ons team van e-commerce professionals gaat aan de slag met de analyse van jouw webshop en checkt deze op 200+ technische instellingen. 

Stap 4
Rapport & nabespreking

We presenteren onze analyse aan de hand van begrijpelijke conclusies en een direct uitvoerbare actielijst voor zowel jou als developers. Je hebt nu een duidelijke 0-meting in de hand en weet precies waar de knelpunten van jouw webshop zitten die de prestaties omlaag halen. 

 

technische seo webshop
SEO analyse Magento​

Vraag een SEO analyse Magento

Streep in één keer 200+ punten van je do to-lijst af

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Liever niet hierop wachten?
Bel ons op 085 0123400 📞