Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Magento Open Source en Commerce

Magento komt in twee varianten: Open Source en Commerce. Open Source is een qua prijs toegankelijkere versie en goed geschikt voor kleinere tot middelgrote bedrijven. Het fijne aan Open Source is dat onze Magento-experts gebruik kunnen maken van de Community. In deze Community delen specialisten over de hele wereld kennis over Magento. Met Magento Commerce krijg je exclusieve support vanuit Magento en heb je profijt van een aantal standaard functies gericht op de behoeften van grote bedrijven. Vanzelfsprekend gaat de instapprijs hiermee ook omhoog. Wij hebben ervaring met zowel Magento Open Source als Commerce en geven je graag advies over de beste keuze voor jou. Lees hier meer over de verschillen tussen Open Source en Commerce.

Magento 2 webshop laten maken

Wij volgen een duidelijk stappenplan om jouw wensen werkelijkheid te laten worden. Het bouwen van een webshop is geen lineair, maar eerder iteratief proces. Dat betekent dat alle stappen zich blijven herhalen. Dat is fijn, want alleen zó bouw je de webshop van je dromen! Wanneer alle stappen zijn doorlopen, spreken we van een iteratiefase.

Tijdens meerdere gesprekken leren we elkaar kennen en schetsen we jouw business case. Wat voor soort webshop zie je voor je? Welke producten ga je verkopen en wie zijn je klanten? Denk je misschien aan click and collect? Met onze webshopervaring en jouw zakelijk inzicht maken we een inschatting van de kosten en baten van jouw webshop.

Je krijgt een vaste contactpersoon die je persoonlijk begeleidt bij het hele bouw- en onderhoudsproces. Omdat er veel komt kijken bij het bouwen van een webshop zorgen we er actief voor dat er structuur in alle plannen en ideeën wordt aangebracht.

Het ontwerpen van een webshop doen we altijd mobile first: éérst designs voor de mobiele en tabletweergave, daarna voor desktop. Onze designer maakt concepten en bespreekt deze met jou.

 

Na goedkeuring van het ontwerp begint de bouwfase. Onze Magento-experts gaan aan de slag om een snelle, veilige en hoogconverterende webshop in elkaar te zetten. In de tussentijd houden wij je op de hoogte van de voortgang en is er ruimte voor bijsturing.

Ook van jou wordt verwacht dat je tijdens deze fase actief meekijkt en beoordeelt. Werken alle features zoals je wilt? Of moet er hier en daar nog wat worden aangepast? We blijven tijdens alle processen goed met elkaar communiceren, zodat we efficiënt een krachtige webshop kunnen neerzetten.

Nu het raamwerk van de webshop staat, is het tijd om deze te vullen met content. Nu komt het doelgroeponderzoek écht goed van pas. Met copywriting zorgen we uiteraard ook dat de SEO op orde is, zodat jouw bedrijf een goede start in Google krijgt. We maken social media-accounts voor je aan en vullen deze met content.

De webshop is nu voor 90% klaar. Tussen alle stappen door hebben we regelmatig feedbackgesprekken gehad, maar nu we het einde naderen, is een uitgebreid gesprek fijn. Zijn er nog zaken die moeten veranderen? Of moet er nog iets worden toegevoegd of weggehaald? Let’s do it! En nu we toch bezig zijn: laten we direct een deadline voor de livegang zetten.

De grote dag! Jouw webshop gaat vandaag live. Klanten kunnen je vinden op Google, direct producten bestellen, zich inschrijven voor een nieuwsbrief en je volgen op social media. Je medewerkers zijn opgeleid door 3WebApps zodat ze kunnen omgaan met Magento.

Na de livegang van je webshop blijven wij je op basis van een heldere Service Level Agreement (SLA) steunen met onze supersupport. Vanaf nu beheer je zelf je webshop en social media-accounts, maar je kan altijd bij ons terecht voor zowel vragen op ondersteunend als strategisch niveau. Dankzij het doorlopen stappenplan kennen we jouw bedrijf door en door, dus onze hulp is altijd on point en persoonlijk.

Waarom Magento?

Magento is een enorm krachtig e-commerce platform.

Waarom 3WebApps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Onze cijfers

Samen met onze Magento-experts realiseren en onderhouden we al jarenlang Magento-webshops en Magento-extensies. In harde cijfers hebben wij (gebouwd):

0
Magento-experts
0
Magento webshops
0
Magento-extensies