Magento 2 webshop laten maken

Open Source en Commerce

Als je een Magento 2 webshop wilt laten maken, dan kan je kiezen tussen Open Source en Commerce. Open Source is een qua prijs toegankelijkere versie en goed geschikt voor kleinere tot middelgrote bedrijven. Het fijne aan Open Source is dat onze Magento-experts gebruik kunnen maken van de Community. In deze Community delen specialisten over de hele wereld kennis over Magento. Met Magento Commerce krijg je exclusieve support vanuit Magento en heb je profijt van een aantal standaard functies gericht op de behoeften van grote bedrijven. Vanzelfsprekend gaat de instapprijs hiermee ook omhoog. Wij hebben ervaring met zowel Magento Open Source als Commerce en geven je graag advies over de beste keuze voor jou. Lees hier meer over de verschillen tussen Open Source en Commerce.

Magento 2 webshop laten maken

1. Kennismaking

We leren elkaar kennen en schetsen jouw business case. Met onze webshopervaring en jouw zakelijk inzicht maken we een inschatting van de kosten en baten van jouw webshop. Je krijgt een vast contactpersoon die je persoonlijk begeleidt bij het hele bouw- en onderhoudsproces.

2. UX Design

Het ontwerpen van een webshop doen we altijd mobile first: éérst designs voor de mobiele en tabletweergave, daarna voor desktop. Onze designer maakt concepten en bespreekt deze met jou.

3. Bouwfase

Onze Magento-experts gaan aan de slag om een snelle, veilige en hoogconverterende webshop in elkaar te zetten. We blijven transparant met elkaar communiceren, zodat we efficiënt een krachtige webshop kunnen neerzetten.

4. Content

Nu het raamwerk van de webshop staat, is het tijd om deze te vullen met content. Met copywriting zorgen we uiteraard ook dat de SEO op orde is, zodat jouw bedrijf een goede start in Google krijgt. We maken social media-accounts voor je aan en vullen deze met content.

5. Evaluatiegesprek

De webshop is nu voor 90% klaar. Tussen alle stappen door hebben we regelmatig feedbackgesprekken gehad, maar nu we het einde naderen, is een uitgebreid gesprek fijn. Zijn er nog zaken die moeten veranderen?

6. Live

De grote dag! Jouw webshop gaat vandaag live. Klanten kunnen je vinden op Google, direct producten bestellen, zich inschrijven voor een nieuwsbrief en je volgen op social media. Je medewerkers zijn opgeleid door 3WebApps zodat ze kunnen omgaan met Magento.

7. Beheerfase

Na de livegang van je webshop blijven wij je op basis van een heldere Service Level Agreement (SLA) steunen met onze supersupport. Vanaf nu beheer je zelf je webshop en social media-accounts, maar je kan altijd bij ons terecht voor zowel vragen op ondersteunend als strategisch niveau.

Voordelen Magento 2

Waarom 3Webapps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Portfolio

Al meer dan 100 bedrijven hebben een Magento webshop laten maken door 3WebApps! Bekijk ons hele portfolio.

Magento webshop idee
DaglichtDirect
Magento webshop inspiratie
Gröninger
Magento 2 voorbeeld webshop
Planet Caoutchouc
Versvoer

Heb je een vraag over het laten maken van een Magento 2 webshop?

Wil je weten wat een Magento webshop kost? Hoe wij vorm kunnen geven aan jouw project? Of ben je benieuwd naar een migratie naar Magento 2? Bel ons of vul het formulier hieronder in!  0
  Magento-experts
  0
  Magento webshops
  0
  Magento-extensies

  Diensten

  Laat je webshop bouwen door een Magento partner

  "Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!"