Magento 2 webshop laten maken

Magento (van Adobe) is een van de meest gebruikte e-commerceplatforms voor grotere B2B-bedrijven. Merken zoals Helly Hansen, Ford, Monin en Landrover behoren allemaal tot Adobe’s portfolio. Bij 3WebApps bouwen we snelle, hoogconverterende en responsive Magento webshops voor bedrijven uit elke denkbare branche. Wij zijn marktleider in Adobe Cloud-oplossingen en zetten ons samen met onze gecertificeerde developers in voor jouw visie.

Magento 2 webshop laten maken in Den Haag

Als je een Magento 2 webshop wilt laten maken in Den Haag zijn er veel agency’s om uit te kiezen. Bij 3WebApps ben je zeker van een stabiele, overtuigende en snelle Magento webshop die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Wij werken volgens een persoonlijke aanpak, hanteren heldere Service Level Agreements en werken in sprints naar jouw wensen toe. Dankzij het enorme aanbod extensies (die wij overigens ook zelf bouwen) kan je je webshop laten draaien precies zoals jij wilt. Dat maakt Magento een krachtig, SEO-vriendelijk en volledig aanpasbaar e-commerceplatform.

Magento Webshop laten maken in Den Haag

Onze werkwijze

Kennismaking

Met onze webshopervaring en jouw zakelijk inzicht maken we een inschatting van de kosten en baten van jouw webshop. Je krijgt een vast contactpersoon die je begeleidt bij het hele bouw- en onderhoudsproces.

UX design

Het ontwerpen van een webshop doen we altijd mobile first: éérst designs voor de mobiele en tabletweergave, daarna voor desktop. Onze designer maakt concepten en bespreekt deze met jou.

Bouwfase

Onze Magento-experts gaan aan de slag om een snelle, veilige en hoogconverterende webshop in elkaar te zetten. Je kan alle to do's bijhouden in ons Ticket Management Systeem (Jira). Per ticket wordt een tijdsinschatting gegeven waar jij mee akkoord kan gaan. Bouwen doen we in een stagingomgeving. Dit geeft ons de ruimte om na de testronde wijzigingen te maken. 

Staging testfase

Ons testteam gaat aan de slag om de functionaliteit van jouw nieuwe webshop te testen. Zijn er nog aandachtspunten? Dan hebben we nu de mogelijkheid om hiernaar te kijken en oplossingen aan te dragen. 

Livegang & beheerfase

Als alles goed werkt op staging gaat jouw webshop live. Na de livegang blijven wij je op basis van een heldere Service Level Agreement (SLA) steunen met onze supersupport. Vanaf nu beheer je zelf je webshop, maar je kan altijd bij ons terecht voor extra hulp.

Magento 2 webshop laten maken versus andere e-commerceplatforms

Waarom kiezen voor Magento in plaats van andere e-commerceplatforms zoals Shopify, WooCommerce en LightSpeed? Het kiezen van het juiste e-commerceplatform is een van de meest belangrijke keuzes die je als ondernemer maakt. De keuze tussen e-commerceplatforms is enorm en het is dan ook erg begrijpelijk als je twijfelt. Ben je een ondernemer met een grotere (B2B-)business en wil je uitstekende user experience, conversies optimaliseren en jouw merk eruit laten springen? Dan zit je bij Magento goed.

Waar de meeste andere e-commerceplatformen werken als een SaaS (Software as a Service), hebben Magento webshops een eigen hosting en worden ze from scratch opgebouwd. Met Magento heb je hierdoor de mogelijkheid om jouw webshop helemaal aan te passen aan jouw visie en wensen. Bij andere e-commercesoftware zit je al gauw vast aan standaard templates en functies. Magento webshops zijn schaalbaar, snel, responsive en geven jouw business een uniek gezicht. Zeker in het aantal extensies dat je bij Magento kan inzetten wint Adobe’s e-commerceplatform het van andere aanbieders.  

Voordelen Magento 2

Verschil tussen Magento 2 Open Source en Adobe Commerce

Als je een Magento 2 webshop wilt laten maken, dan kan je kiezen tussen Open Source en Commerce. Open Source is een qua prijs toegankelijkere versie en goed geschikt voor kleinere tot middelgrote bedrijven. Het fijne aan Open Source is dat onze Magento-experts gebruik kunnen maken van de Community. In deze Community delen specialisten over de hele wereld kennis over Magento. Met Magento Commerce krijg je exclusieve support vanuit Magento en heb je profijt van een aantal standaard functies gericht op de behoeften van grote bedrijven. Vanzelfsprekend gaat de instapprijs hiermee ook omhoog. Wij hebben ervaring met zowel Magento Open Source als Commerce en geven je graag advies over de beste keuze voor jou.

Hoe een Magento 2 webshop laten maken?

Een Magento 2 webshop laten maken doe je bij experts. Bij 3WebApps werken gecertificeerde developers – samen bouwden we al meer dan 100 webshops. Wij zijn e-commerce professionals in hart en nieren en denken in elke stap mee bij het bouw- en onderhoudsproces. Een Magento 2 webshop bouw je door eerst een blueprint voor jezelf op papier te zetten: wat verkoop je en wie is je doelgroep? Hoe zitten jouw logistieke processen in elkaar en wil je je focussen op mobiel of juist desktop? Met deze informatie in het achterhoofd is het makkelijker om aan je webbouwer duidelijk te maken wat je precies verwacht. Benieuwd waar je nog meer naar kan kijken? Wij geven je 27 tips voor webshopoptimalisatie.

Voordelen Magento 2 webshop laten maken in Den Haag

Dankzij onze centrale ligging in Den Haag zijn wij makkelijk te bereiken. Maar ook buiten de Randstad bouwen we top of the bill webshops. Een van onze klanten bevindt zich zelfs in Canada! Ons kantoor is gelegen aan de A12 en heeft een eenvoudige aanvliegroute. Je hoeft dus niet het centrum door. Kom je een keer langs om kennis te maken?

Meer weten over een Magento webshop laten maken?

Niet gevonden wat je zocht?

Nieuwe Magento 2 webshop laten maken
Kids Department, een van onze Magento 2 cases