Magento 2 Cases

Magento 2 webshop voorbeelden

Wij maakten al meer dan 100 bedrijven blij met een snelle, veilige, toekomstvaste en converterende webshop. Lees hier een paar succesverhalen en doe inspiratie met deze Magento webshop voorbeelden. 

Webshopoptimalisatie

Tesland

Bij Tesland kan je terecht voor álle Tesla-accessoires, -aanpassingen, -styling en -onderdelen. Daar komt een behoorlijke voorraad bij kijken. Hoe handig is het dan, dat de medewerkers in het magazijn producten kunnen uitscannen en de voorraad direct wordt gesynchroniseerd in Magento? Tesland kwam bij ons terecht na een afschaling van hun toenmalige agency. Samen met 3WebApps kozen ze een nieuw thema uit voor hun shop (uiteraard met behoud van huisstijl) en integreren we de PostNL-module voor One Step Checkout. Een prachtig voorbeeld van hoe Magento webshops steeds een stukje beter worden!

Kids Department

Kids Department stapte vanuit een andere agency over naar 3WebApps vanwege behoefte aan helder overleg, open communicatie en een team dat meedenkt. Dát en meer vond deze reseller van unieke collecties kinderkelding en -accessoires van exclusieve merken bij ons. Samen zetten we de openstaande taken en wensen op een rij. Na het onboardingplan met een persoonlijke projectmanager te hebben doorlopen, heeft Kids Department via ons projectmanagementsysteem volledig zicht op de werkzaamheden en vooruitgang. Een stevige basis en afgemeten ondersteuning om hun webshop verder te laten groeien.

KidsDepartment Magento Case voorbeeld

Arcobel

Een van onze eerste SiteScan-projecten én een van de grootste. Arcobel is distributeur en systeemintegrator van industriële computers, embedded systemen en industriële insteekkaarten. Dit project is een goed voorbeeld van hoe een marktleider zijn vak perfect verstaat, maar wat aansturing en begeleiding kan gebruiken wanneer het om online aanwezigheid gaat. Wij voerden twee Advanced SiteScans uit, waarvan de eerste direct kon worden geïmplementeerd. Bij een Advanced SiteScan ontvangen onze klanten een Basic SiteScan plus inzicht in hun persoonlijke customer journey, responsive webdesign en het klikgedrag van hun bezoekers.

DaglichtDirect

Voor DaglichtDirect namen we uitsluitend de mobiele versie van hun webshop onder de loep. Wanneer je een website op een kleiner scherm opent, veranderen de afmetingen. Hoe behoud je dan de customer flow, zonder af te doen aan je inhoud? Dit soort vragen zijn belangrijk, omdat steeds meer consumenten webshops via hun mobiel bezoeken en online bestellen. Ook belangrijk voor Daglicht Direct: de manier waarop de klant wordt aangesproken. Wij deden verschillende copywriting-voorstellen. Responsive webdesign en copywriting zijn onderdeel van de Basic & Advanced SiteScan, maar kunnen natuurlijk ook als aparte diensten worden afgenomen.

DaglichtDirect klant 3webapps

Gröninger

It’s all about responsive web design. Een groot gedeelte van de webshopbezoekers van deze wereldwijde leverancier van professionele reinigingssystemen komt binnen via mobiel. Toch wil je ook dat de desktopversie er goed uit ziet: om klanten te laten converteren, moet je ze de mogelijkheid geven via desktop meer informatie in te winnen. Om de webshop mooi te laten aanpassen aan verschillende soorten schermen is maatwerk nodig. Gröninger heeft bij ons zijn eigen projectmanager en toegang tot ons ticketsysteem. Dat betekent altijd persoonlijk contact, en inzicht in en controle over het project.

Voorbeeld Magento case Gröninger
Planet caoutchouc voorbeeld Magento shop

Planet Caoutchouc

Spreek je uit als ‘Planet Ka-oet-tjoek’. Deze Franse groothandel levert vloerbedekking, tapijten, lakens en rubberen slangen en profielen in heel Europa. De Franse taal stond onze Basic SiteScan gelukkig niet in de weg. Voor PlanetCaoutchouc maten we de paginasnelheid en het functioneren van alle productpagina’s. Een grote klus, gezien de tien hoofdproductpagina’s, 120 subpagina’s en meer dan 8000 producten. Na ons rapport heeft Planet Caoutchouc alle tools in handen om hun webshop te optimaliseren. Handig: dankzij onze gratis actielijst zijn de prioriteiten ook meteen duidelijk.

JAKO Sportkleding

Wat doet je concurrentie? En weet je überhaupt wel wie dit is? Deze vragen beantwoordden we voor JAKO Sportkleding aan de hand van een ConcurrentieScan. We identificeerden niet alleen de twee grootste concurrenten van deze sportkledingverkoper, maar ook op welke gebieden zij slechter én beter presteerden. Het is natuurlijk altijd interessant (stiekem ook leuk) om te zien waar jij beter in bent dan je concurrentie, maar in kaart brengen waar je als bedrijf nog van kan leren is minstens zo belangrijk. Met een ConcurrentieScan ontvangen onze klanten een marktpositioneringsonderzoek, concurrentieanalyse en best practices & lessons learned.

JAKO Sportkleding voorbeeld magento

Meer weten over ons werk?

Niet gevonden wat je zocht?