Magento 2 cases

Wij maakten al meer dan 100 bedrijven blij met een snelle, veilige, toekomstvaste en converterende webshop. Lees hier een paar succesverhalen en doe inspiratie op voor je Magento webshop.

Versvoer

Voor Versvoer waren we al langere tijd in dienst als beheerder. Er lag een nieuw design klaar, maar om toch nog even de puntjes op de ‘i’ te zetten, vroegen zij een Basic SiteScan aan. Onze adviezen konden meteen worden meegenomen in de nieuwe ontwerpen – wel zo handig, als je er toch nog mee bezig bent. Met een Basic SiteScan leveren we advies over paginasnelheid, UX Design, copywriting en doelgroep(en). Op verzoek voegden we een SEO-analyse toe met voorstellen hoe de zoekmachineoptimalisatie verbeterd kon worden.

Gröninger

It’s all about responsive web design. Een groot gedeelte van de webshopbezoekers van deze wereldwijde leverancier van professionele reinigingssystemen komt binnen via mobiel. Toch wil je ook dat de desktopversie er goed uit ziet: om klanten te laten converteren, moet je ze de mogelijkheid geven via desktop meer informatie in te winnen. Om de webshop mooi te laten aanpassen aan verschillende soorten schermen is maatwerk nodig. Gröninger heeft bij ons zijn eigen projectmanager en toegang tot ons ticketsysteem. Dat betekent altijd persoonlijk contact, en inzicht in en controle over het project.

Planet Caoutchouc

Spreek je uit als ‘Planet Ka-oet-tjoek’. Deze Franse groothandel levert vloerbedekking, tapijten, lakens en rubberen slangen en profielen in heel Europa. De Franse taal stond onze Basic SiteScan gelukkig niet in de weg. Voor PlanetCaoutchouc maten we de paginasnelheid en het functioneren van alle productpagina’s. Een grote klus, gezien de tien hoofdproductpagina’s, 120 subpagina’s en meer dan 8000 producten. Na ons rapport heeft Planet Caoutchouc alle tools in handen om hun webshop te optimaliseren. Handig: dankzij onze gratis actielijst zijn de prioriteiten ook meteen duidelijk.

Jako Sportkleding

Wat doet je concurrentie? En weet je überhaupt wel wie dit is? Deze vragen beantwoordden we voor JAKO Sportkleding aan de hand van een ConcurrentieScan. We identificeerden niet alleen de twee grootste concurrenten van deze sportkledingverkoper, maar ook op welke gebieden zij slechter én beter presteerden. Het is natuurlijk altijd interessant (stiekem ook leuk) om te zien waar jij beter in bent dan je concurrentie, maar in kaart brengen waar je als bedrijf nog van kan leren is minstens zo belangrijk. Met een ConcurrentieScan ontvangen onze klanten een marktpositioneringsonderzoek, concurrentieanalyse en best practices & lessons learned.

Daglicht Direct

Voor Daglicht Direct namen we uitsluitend de mobiele versie van hun webshop onder de loep. Wanneer je een website op een kleiner scherm opent, veranderen de afmetingen. Hoe behoud je dan de customer flow, zonder af te doen aan je inhoud? Dit soort vragen zijn belangrijk, omdat steeds meer consumenten webshops via hun mobiel bezoeken en online bestellen. Ook belangrijk voor Daglicht Direct: de manier waarop de klant wordt aangesproken. Wij deden verschillende copywriting-voorstellen. Responsive webdesign en copywriting zijn onderdeel van de Basic & Advanced SiteScan, maar kunnen natuurlijk ook als aparte diensten worden afgenomen.

Arcobel

Een van onze eerste SiteScan-projecten én een van de grootste. Arcobel is distributeur en systeemintegrator van industriële computers, embedded systemen en industriële insteekkaarten. Dit project is een goed voorbeeld van hoe een marktleider zijn vak perfect verstaat, maar wat aansturing en begeleiding kan gebruiken wanneer het om online aanwezigheid gaat. Wij voerden twee Advanced SiteScans uit, waarvan de eerste direct kon worden geïmplementeerd. Bij een Advanced SiteScan ontvangen onze klanten een Basic SiteScan plus inzicht in hun persoonlijke customer journey, responsive webdesign en het klikgedrag van hun bezoekers.

Truckparts 1919

We ondersteunden Truckparts1919.com bij het mirgreren van Magento 1 naar Magento 2. Dit betekende een gloednieuwe website voor deze wereldwijde B2B-verstrekker van eerste- en tweedehands auto- en truckonderdelen. Wij stonden ze bij in de keuze van een nieuw template en de invulling hiervan. TP1919 koos voor een totaal nieuwe look, maar omdat hun grootste afzetmarkten, naast Europa, Zuid-Amerika en Afrika zijn, was het belangrijk dat het internationale karakter werd behouden. Magento 2 is een enorm krachtig e-commerceplatform en voor deze klus de perfecte keuze: snel, gebruiksvriendelijk, responsive en ideaal voor B2B.

Waarom 3Webapps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Portfolio

Al meer dan 100 bedrijven hebben een Magento webshop laten maken door 3WebApps! Bekijk ons hele portfolio.

Magento webshop idee
DaglichtDirect
Magento webshop inspiratie
Gröninger
Magento 2 voorbeeld webshop
Planet Caoutchouc
Versvoer

Heb je een vraag over Magento Migratie?

Of wil je weten wat een Magento webshop kost? Hoe wij vorm kunnen geven aan jouw project? Of ben je benieuwd naar een migratie naar Magento 2? Bel ons of vul het formulier hieronder in.  0
  Magento-experts
  0
  Magento webshops
  0
  Magento-extensies

  Diensten

  Laat je webshop bouwen door een Magento partner

  "Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!"