Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij 3WebApps zetten we ons dagelijks in voor een positieve impact op de mens en wereld om ons heen. Bewustwording van impact van bedrijfsvoering op maatschappij en milieu is niet meer genoeg: het is tijd om ook stappen te zetten. Op deze pagina lees je meer over onze doelstellingen. Wij geloven dat deze doelstellingen ons sinds 2013 hebben gebracht waar we nu staan en ons als team verder gaan laten groeien. Dit zijn de core values die we nastreven en centraal staan bij onze dienstverlening. Heb jij een idee hoe we onze MVO-doelstellingen kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Leerwerkplek voor studenten

Elk semester bieden we stages aan op het gebied van development en marketing. We begeleiden studenten bij het schrijven van scripties en onderzoeken. Samen zorgen we ervoor dat zij een na een leerzaam traject bij 3WebApps waardevolle werkervaring kunnen meenemen naar hun eerste baan.

Bij ons krijgen stagiaires de kans mee te werken aan innovatieve, cutting edge projecten. Meest recentelijk werken wij aan Get the Clicks, een platform waarmee webshopeigenaren automatisch hun prijzen kunnen laten aanpassen naar die van hun marktconcurrentie. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op en wij willen bijdragen aan deze technology push. Zo nemen we een leidende positie aan en dragen we bij aan de kennisopbouw van ons groeiende team.

Gezondheid collega’s

Sinds de Covid 19-pandemie zitten we veel meer thuis. Hoewel we als de maatregelen het toelaten graag weer op kantoor komen, is het thuiswerken onderdeel geworden van ons werkritme. We geven onze collega’s daarom elke dag een half uur vrij te besteden en moedigen hen aan deze tijd te gebruiken voor sport en beweging. Lekker naar buiten, even achter het scherm vandaan. Zo blijven we met z’n allen fris en fruitig.

Ondanks het drukke werkklimaat en dat we onze aandacht altijd intensief richten op onze klanten, proberen we te voorkomen dat collega’s overwerken. Extra uren draaien is daardoor hoge uitzondering. Dagelijks eindigen we gezamenlijk de dag met een eindmeeting, zodat we een duidelijke grens tussen werk- en privétijd bewerkstelligen. En op vrijdagen sluiten we om 16.00 uur af, om het weekend alvast in te luiden.

Bestrijding cybercrime

Als internetbedrijf willen we zowel onze klanten als ook onze websitebezoekers zo goed mogelijk te informeren over de risico’s die e-commerce met zich meebrengen. In onze blogs en kennisbank schrijven we daarom uitvoerig over beveiligingstips voor webshopeigenaren, security patches en manieren om de betrouwbaarheid van webshops te checken. Zo dragen we met betrouwbare informatie bij aan een veiligere webwinkelomgeving.

Voor onze klanten installeren we altijd de meest recente security patches en bieden we noodhulp aan als het toch een keer misgaat. Cybercrime is helaas niet te voorkomen, maar wij streven ernaar onze klanten en websitebezoekers er zo goed mogelijk tegen te wapenen.

CO2-footprint

Op zoveel mogelijk vlakken proberen wij de CO2-footprint van ons bedrijf te verkleinen. In onze samenwerkingen kiezen wij voor bedrijven die net als ons actief een MVO-doelstelling verwoorden. Het beheren van webshops gaat via servers die veel energie vragen. Gelukkig maken onze partners Hetzner en Hypernode gebruik van energie uit duurzame bron en doen zij daarbij hun best om geen CO2 uit te stoten.

Daarnaast monitort de eigenaar van ons huurpand actief de energiewaarden, zodat we helder in beeld hebben welke impact onze werkruimte heeft op het milieu. Het reizen naar kantoor doen veel van onze collega’s met het openbaar vervoer. Hebben wij een meeting met een klant op grote reisafstand? Dan plannen we deze bij voorkeur virtueel in. Dit bespaart reistijd voor beide partijen én CO2-uitstoot.

Referentstatus

In 2022 is 3WebApps officieel erkend als referent door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Dit houdt in dat wij geautoriseerd zijn om aanvraag te doen voor werkvergunningen voor werknemers buiten de EU. Wij geloven in het aantrekken van talent, ongeacht de nationale achtergrond, en werken met een breed team van developers met verschillende nationaliteiten.

Heb je een vraag? Stel 'm ons!

E-commerce vacature

Niet gevonden wat je zocht?