Over ons

3WebApps is erkende Magento Certified Solution-partner en jouw Magento-hulp in Den Haag en omstreken. Als marktleider in Adobe Cloud-oplossingen realiseren, verbeteren en onderhouden we Magento 1- en Magento 2-webshops. Magento is een open source e-commerceplatform. Dit betekent dat je er gratis gebruik van kunt maken, maar wel het een en ander van coderen moet afweten. Je hebt een briljant product en wilt een webshop bouwen? Dan zou je zelf kunnen gaan punniken met YouTube-tutorials. Maar misschien is het beter om je door deze kennisintensieve markt te laten leiden door Magento-experts.

Waar het voor het online winkelend publiek steeds makkelijker wordt om precies te vinden wat ze zoekt, moeten webshopeigenaren snel schakelen om alle ontwikkelingen bij te benen. Niet alleen is het bijvoorbeeld vanwege het steeds intensiever gebruik van mobiele websites een goed idee om een webshop aan te passen; langzaam maar zeker wordt je hiertoe ook gedwongen door updates van Google. Doe je dit niet, dan zal je op den duur steeds minder makkelijk gevonden worden. Maar gelukkig heb je een developerbureau gevonden dat niet denkt in problemen, maar in kansen!

Wij zijn proactief, creatief en nieuwsgierig. Ons doel is webshops naar een hoger niveau tillen. Nieuwe ontwikkelingen zijn spannend, maar ook een gouden kans om te verbeteren en opnieuw meer publiek aan te trekken. Zeker bij een webshop die veel verschillende producten aanbiedt, raak je gauw het overzicht kwijt. Je wilt een Magento expert die uitvoerig met je overlegt, bruist van de ideeën en van aanpakken weet. Wij werken snel, zonder moeilijke termen of lange verbintenis. Als Magento Certified Solution Specialist Nederland zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates, krijgen we toegang tot exclusieve Magento-events en –webinars en is de kwaliteit van ons werk gewaarborgd. Dit partnerschap geeft ons toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Je wilt oneindig kunnen doorscrollen en een live-chat om altijd klaar te staan voor je klanten? Consider it done. Ons brede team van Magento experts heeft jarenlange ervaring met Magento en doet er alles aan om jouw bedrijf niet alleen op operations-gebied, maar ook op CRO-, SEO-, en supportgebied te ondersteunen.

Voordelen Magento 2

Let wel op: sinds juni 2020 is Magento 1 officieel End of Life. Dat betekent dat webshops gebouwd in Magento 1 geen ondersteuning meer krijgen. Hierdoor vallen deze webshops gemakkelijk ten prooi aan hackers. We schreven er een artikel over.

Waarom 3Webapps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Portfolio

Al meer dan 100 bedrijven hebben een Magento webshop laten maken door 3WebApps! Bekijk ons hele portfolio.

Magento webshop idee
DaglichtDirect
Magento webshop inspiratie
Gröninger
Magento 2 voorbeeld webshop
Planet Caoutchouc
Versvoer

Heb je een vraag over Magento Migratie?

Of wil je weten wat een Magento webshop kost? Hoe wij vorm kunnen geven aan jouw project? Of ben je benieuwd naar een migratie naar Magento 2? Bel ons of vul het formulier hieronder in.  0
  Magento-experts
  0
  Magento webshops
  0
  Magento-extensies

  Diensten

  Laat je webshop bouwen door een Magento partner

  "Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!"