Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Magento hulp Den Haag

Over ons

Magento hulp Den Haag

3WebApps is erkende Magento Certified Solution-partner en jouw Magento-hulp in Den Haag en omstreken. Als marktleider in Adobe Cloud-oplossingen realiseren, verbeteren en onderhouden we Magento 1- en Magento 2-webshops. Magento is een open source e-commerceplatform. Dit betekent dat je er gratis gebruik van kunt maken, maar wel het een en ander van coderen moet afweten. Je hebt een briljant product en wilt een webshop bouwen? Dan zou je zelf kunnen gaan punniken met YouTube-tutorials. Maar misschien is het beter om je door deze kennisintensieve markt te laten leiden door Magento-experts.

Waar het voor het online winkelend publiek steeds makkelijker wordt om precies te vinden wat ze zoekt, moeten webshopeigenaren snel schakelen om alle ontwikkelingen bij te benen. Niet alleen is het bijvoorbeeld vanwege het steeds intensiever gebruik van mobiele websites een goed idee om een webshop aan te passen; langzaam maar zeker wordt je hiertoe ook gedwongen door updates van Google. Doe je dit niet, dan zal je op den duur steeds minder makkelijk gevonden worden. Maar gelukkig heb je een developerbureau gevonden dat niet denkt in problemen, maar in kansen!

Wij zijn proactief, creatief en nieuwsgierig. Ons doel is webshops naar een hoger niveau tillen. Nieuwe ontwikkelingen zijn spannend, maar ook een gouden kans om te verbeteren en opnieuw meer publiek aan te trekken. Zeker bij een webshop die veel verschillende producten aanbiedt, raak je gauw het overzicht kwijt. Je wilt een Magento expert die uitvoerig met je overlegt, bruist van de ideeën en van aanpakken weet. Wij werken snel, zonder moeilijke termen of lange verbintenis. Als Magento Certified Solution Specialist Nederland zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates, krijgen we toegang tot exclusieve Magento-events en –webinars en is de kwaliteit van ons werk gewaarborgd. Dit partnerschap geeft ons toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Je wilt oneindig kunnen doorscrollen en een live-chat om altijd klaar te staan voor je klanten? Consider it done. Ons brede team van Magento experts heeft jarenlange ervaring met Magento en doet er alles aan om jouw bedrijf niet alleen op operations-gebied, maar ook op CRO-, SEO-, en supportgebied te ondersteunen.

Magento hulp Den Haag

Waarom Magento?

 • Dochterbedrijf van Adobe. Maak je gebruik van Magento, dan sluit je je aan bij een van ’s werelds grootste multimedia- en creativiteitssoftwarebedrijven;
 • Magento is het meest gebruikte e-commerceplatform in Europa;
 • Steeds meer retailers kiezen voor Magento;
 • Magento groeit mee met jouw bedrijf:
  • Het is mogelijk om je webshop in verschillende talen, landen en munteenheden in te richten;
  • Dankzij een enorm aanbod aan extensies op Magento Marketplace kun je jouw webshop van top tot teen vormgeven;
  • Wij bouwen ook onze eigen extensies! Je kunt dus helemaal losgaan aan je tekentafel, om de webshop van jouw dromen te ontwerpen;
  • Voor het koppelen van jouw ERP-systeem, e-mailsoftware, online marketing tools, webapplicaties of kassasysteem is er dus bijna altijd een oplossing;
  • Dankzij deze extensies is het mogelijk om succesvolle usability-, conversie- en user experience-strategieën in te zetten;
 • Magento biedt verschillende marketingtools om jouw bedrijf zichtbaar te maken;
 • Een Magento-webshop is zoekmachinevriendelijk (SEO);
 • Je kunt kortingscodes toepassen;
 • Je kan eigen prijsregels instellen: haal je klanten bijvoorbeeld over drie producten te kopen in ruil voor 10% korting.

Let wel op: sinds juni 2020 is Magento 1 officieel End of Life. Dat betekent dat webshops gebouwd in Magento 1 geen ondersteuning meer krijgen. Hierdoor vallen deze webshops gemakkelijk ten prooi aan hackers. We schreven er een artikel over.

Onze cijfers

Samen met onze Magento-experts realiseren en onderhouden we al jarenlang Magento-webshops en Magento-extensies. In harde cijfers hebben wij (gebouwd):

0
Magento-experts
0
Magento webshops
0
Magento-extensies