Overstappen naar Magento 2

Je hebt een (Shopify, WooCommerce, LightSpeed) webshop en wilt overstappen naar Magento 2. Voordat je deze beslissing maakt, is het belangrijk je goed te informeren over al je opties. Magento biedt een all-in-one oplossing voor webshops van elke branche. Laat je leiden door Magento Experts en biedt je klanten een unieke ervaring.

Onze aanpak

Kennismaking

Met onze webshopervaring en jouw zakelijk inzicht maken we een inschatting van de kosten en baten van jouw webshop. Je krijgt een vast contactpersoon die je begeleidt bij het hele overname- en onderhoudsproces.

Koersbepaling

Bij Magento heb je de keus uit Open Source of de betaalde Commerce versie. Wij kijken samen met jou wat het beste bij je past. Je krijgt toegang tot ons Ticket Management Systeem (Jira), zodat je controle en inzicht houdt over het proces.

Bouwfase

Nadat je de koers voor de Magento migratie hebt bepaald, gaat ons team van Magento Experts aan de slag. Per ticket wordt een tijdsinschatting gegeven waar jij akkoord mee kan gaan. Migreren doen we eerst in een stagingomgeving. Dit geeft ons de ruimte om na de testronde wijzigingen te maken. Als gewenst worden het design, content,  functionaliteiten, producten, klanten en orders overgezet. Hierbij houden we de SEO-waarde intact.

Staging testfase

Onze inhouse tester gaat aan de slag om de functionaliteit van jouw nieuwe webshop te testen. Zijn er nog aandachtspunten? Dan hebben we nu de mogelijkheid om hiernaar te kijken.

Live & Beheer

Als de overname is geslaagd en alle aanpassingen goed werken, gaat je webshop live. We blijven je op basis van onze heldere Service Level Agreement (SLA) steunen met onze supersupport.

Voordelen Magento 2

Meer weten over overstappen naar Magento 2?

    Overstappen naar Magento 2

    Niet gevonden wat je zocht?