SEO workshop Magento

Zodat je er zélf mee aan de slag kan

SEO voor Magento webshops is erg technisch en kan afschrikken. Nergens voor nodig! Onze e-commerce professionals houden zich dagelijks hiermee bezig en geven jou en je team op locatie in een één-daagse SEO workshop Magento alle handvatten die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

Vanaf

750,-

Vraag 'm hier aan ↓

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Liever niet hierop wachten? Bel ons op 085 0123400 📞

SEO workshop magento

Wat leer je in deze workshop?

In deze SEO workshop voor Magento leer je wat SEO is en hoe je je Magento webshop hierop goed instelt. Een correct ingestelde webshop kan namelijk een groot verschil maken in de posities die je behaalt op Google. We nemen alle SEO-instellingen met je door, leggen je uit wat ze betekenen en geven je de skills om ze correct in te (laten) stellen. Deze onderwerpen komen aan bod:

SEO bestaat uit drie pijlers: Content, Autoriteit en Techniek. Deze workshop is speciaal afgestemd op het Magento systeem en de technische kant van SEO. In deze workshop komt het creëren van content en autoriteit niet van pas.

Voor wie?

Deze workshop hebben we speciaal ontworpen zodat een zo breed mogelijk doelgroep er wat aan heeft. Dat betekent dat het niet uitmaakt of je nou webshopeigenaar, marketeer of developer bent. We raden aan de workshop door een diverse groep te laten volgen, zodat de kennis wijd wordt verspreid binnen het team. Het is immers fijn als je voor iets belangrijks als SEO niet afhankelijk bent van één persoon of afdeling.

Onze SEO workshop voor Magento is ideaal als je:

Zo ziet een workshop eruit

We komen bij jullie op locatie (wel zo makkelijk!) en nemen zelf de benodigde materialen mee. Tijdens onze workshop gaan we namelijk actief aan de slag. Het is voor jouw team niet een kwestie van alleen maar informatie ontvangen (gaap), maar vooral ook van doen en durven. Zo leer je immers het beste. Tussen de presentatie en opdrachten door houden we twee korte pauzes en een lunchpauze. Zodat we er allemaal fris bij blijven zitten.

Vooraf bespreken we met jou waar jullie behoeftes liggen zodat we de workshop naar wens kunnen aanpassen. Zo passen we onze workshop bijvoorbeeld aan op het kennisniveau van je team, de taken die je team uitvoert en de bedrijfsstrategie van je webshop. Deze factoren hebben namelijk allemaal invloed op hoe je succesvol een SEO-strategie vormgeeft.

Dit zijn voorbeelden van vragen die je leert beantwoorden:

Workshop SEO Magento

Top

“Een workshop waar je ook echt wat aan hebt. Niet alleen maar informatie die je ook wel op Google vindt maar ook insights van vakmensen. Top nu we gewoon zelf hiermee aan de slag kunnen.”

– Ronald, Capelle a/d Ijssel

Waardevol

“De mannen gaven ons zoals beloofd alles wat we nodig hebben om nu zelf verder te kunnen. Onze marketing agency snapt geen snars van Magento dus super mannen dat jullie ons uit de brand hielpen!!”

– John, Den Haag

Vijf sterren

“Je merkt echt dat ze weten waar ze het over hebben. Maakt niet uit als de een in het team al meer weet over SEO dan de ander. Door de gezellige activiteiten bleef ook iedereen bij de les, een aanrader.”

– Marjo, Rotterdam

Misschien nog een 2e keer

“Een leuke en leerzame middag! We volgden de workshop met een divers team en dat ging goed. Eindelijk durven we SEO aan te pakken en hebben we de eerste stappen gezet.”

– Marc, Oestgeest

Boek hier een SEO workshop ↓

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Liever niet hierop wachten? Bel ons op 085 0123400 📞

Combineer met een SEO analyse

En begin de workshop met een streepje voor

Met een SEO analyse van de technische instellingen van je Magento shop weet je direct wat de stand van zaken is en wat je moet aanpakken. Door deze analyse samen met de workshop te boeken, maak je dus een extra goed begin. Tijdens de workshop besteden we dan direct aandacht aan de concrete actielijst die bij het rapport zit en pakken we samen met jouw team zoveel mogelijk punten op. Practice by doing!

Technisch SEO rapport Magento webshop

Als je de workshop samen met de SEO analyse wil boeken, geef dat dan even in het contactformulier aan.

Technische SEO instellingen zijn belangrijk

Technische SEO is één van de drie pijlers van een SEO-strategie. Bovendien zijn het de eerste onderdelen die Google tegenkomt als hij jouw website indexeert. Zie het als de basis waarop Google jouw webshop beoordeelt. Want zonder een technisch leesbare webshop, kan Google niet veel met de content. 

De technische kant van SEO kan wat intimiderend overkomen, maar als je weet waar je moet kijken en wat alle begrippen inhouden, vormt het juist een enorme kans om snel je webshop hoger te krijgen in Google. Zelf beschikken over de skills om de technische SEO instellingen van je Magento shop te beheren zorgt ervoor dat je minder uitbesteed aan marketing agencies die vaak niet voldoende kennis hebben over de technische kant van Magento. Onze e-commerce professionals kennen daarentegen Magento systemen door en door én kunnen je bijstaan in een SEO-strategie.

Het voordeel van deze technische kant van SEO is ook nog eens dat instellingen vaak maar één keer goed gezet hoeven te worden. Geen dubbel werk dus, zoals dat bij het creëren van content. Artikelen moeten bijvoorbeeld steeds worden geactualiseerd. Kortom, aan de slag gaan met technische SEO is een kans die voor het oprapen ligt.

Waarom 3WebApps?

Request for Proposal webshop laten bouwen