3WebApps is Bronze Partner van Hyvä

3WebApps is Bronze Partner van Hyvä. Hyvä (spreek je uit als huvà), hét frontend thema voor Magento. Hyvä is zo bijzonder omdat de hele frontend van Magento opnieuw is opgebouwd. Hierbij is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en overbodige code is weggelaten. Het standaard (Luma) Magento thema maakt bijvoorbeeld gebruik van meer dan 200 JavaScript/CSS-bestanden (1,5 Megabyte), Hyvä gebruikt er slechts twee (0,2 Megabyte). Hierdoor wordt een Magento webshop niet alleen veel makkelijker te ontwikkelen, maar ook sneller. Dat merkt ook Google: zowel op mobiel als desktop scoort het thema vers na installatie nagenoeg 100/100.

3WebApps is altijd op zoek naar nieuwe, cutting edge oplossingen voor onze klanten. Met Hyvä weten we zeker dat Magento webshops snel, stabiel en krachtig zijn. We zijn dan ook trots onszelf tot de Hyvä community te mogen rekenen en hopen nog veel meer klanten blij te maken met hun innovatieve producten.

Sanne Bolkenstein, Commercial Director bij Hyvä: “We zijn blij 3WebApps te mogen verwelkomen als onze partner. Samen kunnen we zorgen voor supersnelle, mooi ontworpen Magento shops!”