Developer inhuren

Een developer inhuren? Bij 3WebApps werken erkende e-commerce professionals – jouw Magento hulp in Den Haag en omstreken. Als marktleider in Adobe Cloud oplossingen realiseren, verbeteren en onderhouden we Magento 1 en Magento 2 Webshops. Heb je een acuut tekort aan ontwikkelcapaciteit en wil je een developer inhuren? Onze toppers zijn op projectbasis beschikbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Regelmatig krijgen we de vraag van andere webshopbouwers of wij developers beschikbaar hebben die kunnen bijspringen. Door een grote vraag naar digitale oplossingen is er egenwoordig steeds meer behoefte aan ontwikkelcapaciteit. Bij 3WebApps huur je developers op projectbasis in als er een (tijdelijk) tekort dreigt te ontstaan. Onze developers hebben jarenlange ervaring, werken snel, zonder moeilijke termen of lange verbintenis.

 3WebApps developers leveren niet alleen hun werk af – ze denken graag mee over oplossingen voor jouw klant(en). Heb je plots méér of minder developers nodig dan gedacht? Just say the word. Onze contracten zijn flexibel en aanpasbaar. 3WebApps developers werken volgens de Scrum-methode: kortgezegd een efficiënte manier om tickets (taken) in te plannen en uit te voeren om zo het best mogelijke resultaat te behalen. Je krijgt altijd inzicht in de voortgang en performance van de tickets. Zo weet je zeker dat je jouw klanten de beste oplossing biedt. Of het nu gaat om een kortlopende opdracht of langdurig project – ons development team is altijd inzetbaar!

Voordelen developer inhuren

Heb je een vraag? Stel 'm ons!

Of even bellen?

We gaan graag het gesprek met je aan. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek of gewoon een kop koffie!

085 0123400

E-commerce vacature

Niet gevonden wat je zocht?