Copywriting tekstschrijver webshop

Copywriting tekstschrijver webshop. Goede copywriting is essentieel voor een hoogconverterende webshop. Je wilt je identiteit duidelijk over laten komen en producten kracht meegeven. Laat onze sterke teksten jouw klanten overtuigen en je webshop hoger ranken.

Meer weten over copywriting voor webshops?

Copywriting tekstschrijver webshop

Tekstschrijver nodig voor je webshop? Copywriting tekstschrijver webshopBij ons kan je terecht voor SEO-gecertificeerde copywriting toegespitst op e-commerce.  Relevant, uniek en hoogwaardig! 3WebApps bouwt al jaren webshops voor elk denkbare branche in Nederland. Dankzij deze ervaring weten wij jouw doelgroep te vinden, overtuigen en aan te zetten tot actie. Een goede tekst geschreven volgens SEO-principes omvat veel meer dan alleen de juiste zoekwoorden op de juiste plek. Onder andere een goede lengte, rijke content, links en juiste instellingen beïnvloeden allemaal wat voor positie Google jouw webshop toekent. Weet je niet welke zoekwoorden voor jouw bedrijf essentieel zijn? Wie jouw doelgroep precies is? Vraag een gratis adviesgesprek aan voor een indruk.

Tekstschrijver nodig voor je webshop? Bij ons kan je terecht voor SEO-gecertificeerde copywriting toegespitst op e-commerce.  Relevant, uniek en hoogwaardig! 3WebApps bouwt al jaren webshops voor elk denkbare branche in Nederland. Dankzij deze ervaring weten wij jouw doelgroep te vinden, overtuigen en aan te zetten tot actie. Een goede tekst geschreven volgens SEO-principes omvat veel meer dan alleen de juiste zoekwoorden op de juiste plek. Onder andere een goede lengte, rijke content, links en juiste instellingen beïnvloeden allemaal wat voor positie Google jouw webshop toekent. Weet je niet welke zoekwoorden voor jouw bedrijf essentieel zijn? Wie jouw doelgroep precies is? Vraag een gratis adviesgesprek aan voor een indruk.

SEO webshop

Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie) is essentieel voor webshops. Je zou het niet denken, maar krachtige teksten zijn minstens zo belangrijk als producten. Niet alleen zorg je met goede copywriting ervoor dat jouw doelgroep zich ontwikkelt tot klant, maar ook dat jouw webshop vindbaar is in Google. Met meer dan 65.000 webshops in Nederland is de kans groot dat je concurrenten hebt die dezelfde producten verkopen. Je écht onderscheiden, doe je met sterke SEO-gecertificeerde copywriting. Door belangrijke zoekwoorden strategisch te plaatsen, vergroten wij de kans op hogere posities in Google. Dit kan door middel van productomschrijvingen, maar ook blogs, reviews, interviews en sociale media content.

SEO teksten voor webshops

Teksten voor een webshop zitten anders in elkaar dan ‘gewone’ teksten voor een website. Als webshop eigenaar wil je namelijk klanten overtuigen en producten verkopen. Goedgeschreven teksten begeleiden jouw doelgroep door de juiste customer journey. Onze teksten zijn SEO-gecertificeerd, wervend, overtuigend en versterken jouw branding. Dankzij hun jarenlange ervaring weten onze copywriters precies de juiste toon aan te slaan om jouw klanten te overtuigen en binden.

Blogs, artikelen en whitepapers laten schrijven

Wist je dat een goed geoptimaliseerde tekst vaak ongeveer 1000 woorden moet bevatten? Google gaat in de ranking namelijk af op ‘rijke’ content. Dit betekent dat het uniek, kwalitatief en relevant moet zijn. Hoe langer een stuk tekst, hoe meer informatie de lezer over het algemeen wordt geboden. Blogs, artikelen en whitepapers zijn een ideale manier om meer traffic aan te trekken. Uiteraard staat het verkopen van producten bij jou hoog op de agenda: maar wat nou als wij je vertellen dat onze teksten meer potentiële klanten naar jouw shop kunnen trekken? Samen met jou kijken we naar onderwerpen die passen bij de producten die je verkoopt én potentie hebben om via Google bezoekers aan te trekken.

Reviews en testimonials laten schrijven

Even eerlijk: als je zelf iets koopt bij een webshop die je niet goed kent, zoek je dan wel eens reviews op? Logisch (en slim), want door reviews op te zoeken verklein je de kans teleurgesteld of zelf opgelicht te worden. Als je webshop nog niet zolang bestaat of je weinig klanten hebt gehad, kan het helpen om een paar reviews de wereld in te helpen. Deze geven je eerste / nieuwe klanten nét dat extra duwtje om te converteren. Door een testorder te plaatsen en deze te retourneren, schrijven wij eerlijke reviews en testimonials gebaseerd op onze ervaring van jouw webshop. 

Interviews en reportages laten schrijven

Goede branding is essentieel voor elke webshop. De gezichten en het bedrijf áchter de producten is minstens zo belangrijk als de verkoop ervan. Een mooie manier om een beeld te creëren van een team en bedrijfscultuur is aan de hand van interviews en reportages. Deze geven een in-depth indruk van de persoonlijkheden binnen en het reilen en zeilen van jouw bedrijf. Samen met jou stellen we een interview met prikkelende, originele vragen op waar de medewerkers van jouw bedrijf op mogen reageren. 

Copywriting social media content

Dat sociale media zoals Instagram, Facebook en LinkedIn enorm populair zijn, hoeven we je niet uit te leggen. Voor jouw bedrijf vormen ze een verlengingsstuk naar de wereld van jouw klanten. Met wervende, originele en professionele content trek je meer bezoekers aan. Denk hierbij aan een spotlight op een bepaald product, speciale acties of pakkende quotes. Klantenbinding is essentieel – sociale media is waar je je klanten bereikt. Je kan bij ons terecht voor het teksten, visuals en contentplanningen. 

Copywriting nieuwsbrieven

E-mail is en blijft een waardevol kanaal voor marketing en communicatie om een boodschap over te brengen naar een geïnteresseerde doelgroep. Waar met name social media vluchtig zijn (niet kijken is berichten missen) en zoekmachines pas in beeld komen als mensen iets nodig hebben, bereik je met een e-mailbericht bijna altijd de inbox van de ontvanger. E-mailmarketing werkt twee kanten op: je informeert klanten én trekt ze terug naar jouw webshop. Wij helpen je met het opstellen van een maillijst, geven vorm aan nieuws en speciale acties binnen jouw bedrijf en stellen een planning op. 

Niet gevonden wat je zocht?