Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Magento

Wat is Magento?

Magento is een open source e-commerce software waarmee je webshops kunt bouwen. Magento is onderdeel van Adobe en het meest gebruikte e-commerceplatform in Nederland. . Inmiddels zijn we aangekomen bij Magento 2. Magento 1 is sinds juni 2020 End of Life.

Magento webshops zijn krachtig en schaalbaar. 3WebApps heeft een team van ervaren Magento specialisten die weten wat ze doen en goed zijn in wat jij nodig hebt. Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkeling en implementatie van Magento webshops: van ontwerp tot onderhoud en beheer.

Magento Webshops

Magento webshop bouwen

Een Magento webshop bouwen doen wij als geen ander. We maken ook extensies op maat. Migratie van Magento 1 naar Magento 2 zijn een veel voorkomend type project. Daarbij zorgen we dat alle relevante data, zoals orders, producten en informatie, uit de ‘oude’ Magento 1 shop wordt gehaald en in Magento 2 wordt ingebracht.

Waarom 3WebApps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Onze cijfers

Samen met onze Magento-experts realiseren en onderhouden we al jarenlang Magento-webshops en Magento-extensies. In harde cijfers hebben wij (gebouwd):

0
Magento-experts
0
Magento webshops
0
Magento-extensies