Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Magento webshops

B2B en B2C Magento Webshops

Magento Webshops

Webshops gebouwd in Magento zijn krachtig en schaalbaar, en worden gebouwd en beheerd door specialisten. Ervaren specialisten die weten wat ze doen en goed zijn in wat jij nodig hebt.

Magento is het meest gebruikte e-commerceplatform in Nederland. 3Webapps is gespecialiseerd in ontwikkeling en implementatie van Magento webshops: van ontwerp en implementatie tot onderhoud en beheer.

Magento-webshops

Conversie magento webshops

Conversie

Een shop heeft een belangrijk doel: conversie. Anders gezegd, wil je ervoor zorgen dat bezoekers klanten worden. Niet alleen kijken, maar ook kopen. Om dit doel te bereiken, moet uw shop vindbaar en duidelijk zijn, maar vooral: snel zijn. Elke seconde vertraging van de site kost klanten. Wij stellen deze doelen voorop, zodat uw conversie zo hoog mogelijk is.

Mogelijkheden

Wij bouwen complete turn-key Magento webshops en extensies voor jouw bedrijf. Migraties van Magento 1 naar Magento 2 zijn een veel voorkomend type project. Daarbij zorgen we dat alle relevante data, zoals orders, producten en informatie, uit de ‘oude’ Magento 1 shop wordt gehaald en in Magento 2 wordt ingebracht.
Check onze cases om te zien welke bedrijven we eerder hielpen. Wilt je meer informatie over hoe we precies een project voor u kunnen uitvoeren?

Magento webshop mogelijkheden