3WebApps stelt zich voor: Lucas

Inhoudsopgave

Wie werken er bij ons op kantoor? Wat is hun favoriete lunch? Wat doen ze in hun pauze? 3WebApps stelt zich voor! Vandaag Lucas, Magento Tester bij 3WebApps.

Lucas Magento Tester

Hey Lucas, vertel, wat doe je bij 3WebApps?
Ik ben Magento Tester en ben begonnen als stagiair. Tijdens mijn stage was ik bezig met het automatiseren van de testen. Deze zijn nodig voor het controleren van de verschillende webshops. Dit beviel zo goed dat ik hier na mijn stage aan de slag mocht. Ik ben nu nog wel bezig met mijn studie HBO-ICT (Software Engineer) aan de Haagse Hogeschool.

Zeker nu we veel thuiswerken, is pauze nemen erg belangrijk. Wat doe jij in je pauze?
Ik loop vaak een kort rondje of ik ontspan even door YouTube te kijken.

Is er een werkdag die je je tot op de dag van vandaag nog herinnert? Waarom?
Het Mario Kart-toernooi! Hier werd ik tweede van het hele team en dat terwijl ik het al een jaar niet had gedaan 🙂

Wat is je lievelingslunch?
Kapsalon of Turkse pizza

Van welk project heb je tot nu toe het meeste geleerd?
Eigenlijk van mijn eerste project en een project dat nu loopt. Bij het eerste project waar ik aan werkte, moest ik testscripts installeren. Het project dat nu bezig is, heeft veel extra functies. Dit maakt het moeilijk, maar ook uitdagend om aan te werken.

Wat is je droomvakantiebestemming?
Ik zou heel graag nog een keer naar de Verenigde Staten willen gaan.

Wat is je ochtendritueel?
Eerst een half uur de wekker elke keer op snooze zetten en dan snel uit bed, douchen, eten en de auto in.

Hoeveel kopjes koffie drink je per dag?
Meestal twee.

Stel, je bent jarig en we werken weer op kantoor: wat deel je uit?
Denk dat een lekker appeltaartje dan wel op zijn plaats is.

Wat zou je de komende tijd nog willen leren?
Voor nu wil ik nog verder bouwen op de dingen waar ik mee bezig ben, zoals het automatiseren van testen. Het maken van de webshops zelf zou ik ook nog graag willen leren. Zo kan ik mijn taken spreiden en mezelf blijven uitdagen.

Check ook de rest van het team

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

✅ SEO analyse voor Magento webshops

Technische SEO instellingen in Magento schrikken veel webshopeigenaren af. Nergens voor nodig! Onze e-commerce professionals weten precies welke instellingen in jouw Magento webshop belangrijk zijn voor SEO-resultaten. 

Vanaf 249.-

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2