Mario Kart Toernooi

Inhoudsopgave

Deze maand organiseerden we een Mario Kart Toernooi op kantoor. We sloten een Nintendo Switch aan op het grote scherm en deelden iedereen in poules in. In groepen van drie tot vier personen reed iedereen vier races. Er werd gebotst, geschreeuwd en gesprongen – en niet alleen in het spel. Even snel tijd voor pizza’s, en toen weer door. Niet alleen de bekende tracks Rainbow Road, Moo Moo Meadows en Bowsers Castle kwamen natuurlijk allemaal voorbij, maar ook een nieuwe track die door Amsterdam gaat (aanrader). Aan het eind van de avond kwam Daniël als winnaar uit de bus. Hou onze Instagram in de gaten voor de video’s!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

✅ SEO analyse voor Magento webshops

Technische SEO instellingen in Magento schrikken veel webshopeigenaren af. Nergens voor nodig! Onze e-commerce professionals weten precies welke instellingen in jouw Magento webshop belangrijk zijn voor SEO-resultaten. 

Vanaf 249.-

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2