Marketingstagiair e-commerce: Meiyin

Inhoudsopgave

Wie werken er bij ons op kantoor? Wat is hun favoriete lunch? Welke werkdag staat ze nog het meeste bij? 3WebApps stelt zich voor! Regelmatig nemen we stagiaires aan. Niet alleen zodat zij werkervaring kunnen opdoen, maar ook vanwege hun frisse blik. Middenin het leerproces komen ze namelijk vaak met goede ideeën. En daar heeft Meiyin, onze Marketingstagiaire e-commerce, er altijd genoeg van! Ze is het creatieve brein achter ons Instagram-account en ondersteunt de marketingafdeling.

marketingstagiair e-commerce
Marketingstagiair e-commerce Meiyin

Hey Meiyin! Welke studie doe je en waarom heb je voor 3WebApps gekozen?
Op dit moment volg ik de opleiding Communicatie aan de Haagse Hogeschool. Ik heb voor 3WebApps gekozen omdat ik graag ervaring wilde opdoen binnen een jong en dynamisch team. Marketing heeft altijd mijn interesse gewekt, en de mogelijkheid om technische informatie te verkrijgen en meer te leren over de technische aspecten terwijl ik op de marketingafdeling werk, leek me de ideale combinatie!

We werken veel thuis: ook daar is een pauze nemen belangrijk. Wat doe je het liefst in je pauze?
Eten 😉 en een wandeling maken met mijn hondje.

Is er een werkdag die je je tot op de dag van vandaag nog herinnert? Waarom?
De Sinterklaasborrel. Dat was mijn eerste event bij 3WebApps en het heeft een leuke herinnering achtergelaten. Iedereen nam een ingepakt cadeautje mee. Tijdens het dobbelen bleek dat we niet alleen een passie voor e-commerce, maar ook cadeautjes hebben.

Wat is je lievelingslunch?
Pasta carbonara

Van welk project heb je tot nu toe het meeste geleerd?
Ik ben bezig met mijn afstudeerstage en het combineren van theoretische kennis met praktijk geeft me waardevolle inzichten en vaardigheden die ik verder kan ontwikkelen. 

Wat is je droomvakantiebestemming?
Malediven

Hoeveel kopjes koffie drink je per dag?
Twee 

Wat deel je uit op kantoor als je jarig bent? 🎂
Appeltaart of chocolade cupcakes 

Wat zou je de komende tijd nog willen leren?
De komende tijd wil ik meer leren over contentstrategie, vooral hoe verschillende soorten content een doelgroep beïnvloeden en hoe ik deze inzichten kan toepassen. Daarnaast wil ik mijn kennis van SEO en SEA vergroten. 

Wat zijn je plannen als de stage voorbij is?
Hopelijk lekker op vakantie gaan, naar een warm land!

Check ook de rest van ons team

Vacature Marketingstagiair(e)

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

✅ SEO analyse voor Magento webshops

Technische SEO instellingen in Magento schrikken veel webshopeigenaren af. Nergens voor nodig! Onze e-commerce professionals weten precies welke instellingen in jouw Magento webshop belangrijk zijn voor SEO-resultaten. 

Vanaf 249.-

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2