Op bezoek bij Burton

Inhoudsopgave

Op bezoek bij een van onze klanten, Burton Car Company, keken we onze ogen uit. Eén van de mooiste en meest succesvolle 2CV-shops van de wereld, met online webshop, werkplaats, showroom en revisie-afdeling. Ze zijn bekend van de Burton Sportscar, de sportauto die je zelf kunt bouwen op basis van het chassis van een Citroën 2CV (je kent ze wel, de ‘lelijke eendjes’ 🦆).

We zagen de oude klassiekers en de nieuwe modellen: daar ga je toch een beetje van watertanden. Op hun website kan je je eigen kit samenstellen. Je kiest onder andere de kleur, chassis, wielen en het dak. Een beetje handig moet je natuurlijk wel zijn, want een auto bouw je niet zomaar. Gelukkig kan je óók bij Burton terecht als je niet van het klussen bent, maar een kant-en-klare wagen wil kopen of huren. In hun webshop kan je terecht voor Citroën 2CV-onderdelen, advies en informatie over het bouwen van een 2CV.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

✅ SEO analyse voor Magento webshops

Technische SEO instellingen in Magento schrikken veel webshopeigenaren af. Nergens voor nodig! Onze e-commerce professionals weten precies welke instellingen in jouw Magento webshop belangrijk zijn voor SEO-resultaten. 

Vanaf 249.-

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2