3WebApps stelt zich voor: Sertaç

Inhoudsopgave

Wie werken er bij ons op kantoor? Wat is hun favoriete lunch? Welke werkdag staat ze nog bij? 3WebApps stelt zich voor! Vandaag Sertaç, Magento Developer bij 3WebApps.

Hey Sertaç! Vertel, wat doe je bij 3WebApps?
Ik ben een Magento Developer. Mijn weg hier naartoe begon tijdens mijn derde jaar van mijn HBO-ICT opleiding toen ik op zoek was naar een stage. Na wat zoeken kwam ik terecht bij 3WebApps en dat bleek een geweldige match te zijn. Als kind wilde ik eigenlijk een bokser worden, maar naarmate ik ouder werd, besefte ik dat er te veel regels en voorschriften waren waar ik me aan moest houden. Dat was niet echt iets waar ik enthousiast van werd. Daarom ben ik uiteindelijk in de wereld van development beland.

Wat doe je het liefst in de pauze?
Tijdens mijn pauze, vooral nu we allemaal veel thuiswerken, vind ik het belangrijk om even weg te stappen van mijn werkplek en wat frisse lucht te krijgen. Meestal maak ik een wandeling door mijn wijk. Soms kom ik buren tegen die ik al een tijdje niet gezien heb. Het is een mooie manier om even mijn gedachten te verzetten, een beetje te bewegen en frisse lucht op te snuiven. Na zo’n pauze voel ik me altijd verfrist en klaar om weer aan het werk te gaan.

Welke werkdag staat je nog steeds bij?
Onze vergadering in Scheveningen, direct aan het strand, was erg leuk. De relaxte sfeer en de omgeving droegen bij aan een productieve bijeenkomst. Het was fijn om werk en ontspanning op die manier te combineren. Het bracht ons team dichter bij elkaar en maakte het makkelijker om ideeën te delen. Zo zouden alle vergaderingen wel mogen zijn!

Wat is je lievelingslunch?
Mijn favoriete lunch is Turkse mantı. Het zijn kleine deegkussentjes gevuld met gehakt en geserveerd met yoghurt en knoflooksaus. Het is een heerlijk gerecht dat zowel hartig als verfrissend is door de yoghurt. De combinatie van smaken en texturen maakt het voor mij echt een perfecte lunch.

Van welk project heb je het meeste geleerd?
Het project waar ik tot nu toe het meeste van heb geleerd, is een project dat we deden voor de overheid. Het was mijn eerste echte serieuze ervaring met Magento en het bracht me in aanraking met veel aspecten van het platform waar ik nog niet eerder mee had gewerkt. Het project bood een diepgaande inzage in de complexiteit van Magento en de uitdagingen die komen kijken bij het ontwikkelen van een geavanceerde e-commerce website.

Wat is je droomvakantiebestemming?
Die is niet echt concreet, maar ik ben van plan om dit jaar met een paar vrienden naar Thailand te gaan.

Hoe zien jouw ochtenden eruit?
Ik hou van een strakke routine: wakker worden, douchen, kleding kiezen, spullen pakken en hup, de deur uit.

Hoeveel koffie drink je per dag?
Twee, beide vóór 12 uur ’s middags. Daarna switch ik over naar thee.

Wat deel je uit op kantoor als je jarig bent?
Gebakjes, en het liefst een heleboel verschillende! Het is altijd leuk om een mix van lekkernijen te hebben zodat er voor iedereen iets lekkers is om van te genieten.

Wat wil je de komende tijd nog leren?
Ik zou graag willen leren snowboarden. Dat lijkt me super spannend. Tot nu toe is het er helaas nog niet van gekomen om op een board te staan en de pistes af te gaan. Hopelijk kan ik hier in de toekomst tijd voor vinden.

Check de rest van het team

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

🚀 Performance audit vanaf 249.-

Met een Magento performance audit laat je je webshop helemaal doorgronden en ontvang je een gedetailleerd rapport met inzicht in en aanbevelingen voor de technische staat van je shop. 

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2