Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Magento migratie

Migreren van Magento 1 naar 2

Magento migratie: je wilt migreren van Magento 1 naar Magento 2. Of misschien twijfel je nog over een Magento migratie. In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij realiseren, verbeteren en onderhouden we op maat gemaakte webshops waar jij en je klanten met plezier gebruik van maken. Sinds juni 2020 is Magento 1 End of Life. Dit betekent dat Adobe geen updates meer uitbrengt om Magento 1 veilig te houden. Hackers krijgen hierdoor de kans om lekken te vinden. Deze lekken worden door Adobe niet meer gedicht. Om klantgegevens veilig te houden, is een migratie naar Magento 2 noodzakelijk. Wij bieden een geheel vrijblijvend advies aan over het up-to-date houden van jouw webshop. Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!

Hoe pakken we dat aan?

Tijdens een eerste ontmoeting leren we elkaar beter kennen en bepalen we waar de focus voor jouw webshop op moet liggen.

Waarom eigenlijk migreren naar Magento 2? Deze vraag zal centraal staan tijdens het gesprek. De security van webshops is een lastig onderwerp en alleen met uitgebreide kennis kan jij de juiste keuze voor jouw bedrijf maken.

Magento 2 is veilig en toekomstvast, heeft een eenvoudigere gebruikersinterface voor back-end managementtaken, een snellere front-end en is mobielvriendelijk. Dit betekent een betere gebruiksvriendelijkheid en hogere conversie!

Grofweg kan je twee kanten op met een Magento-migratie:

  1. Recht zo die gaat. Je kiest ervoor om je vormgeving en instellingen mee te nemen naar Magento. Dit kost wat meer tijd, maar jouw merk blijft hetzelfde. Goed voor de klantenbinding!
  2. Een frisse start. Je kiest ervoor om je website opnieuw op te bouwen in Magento 2. Voordeel: oude instellingen hoeven niet worden overgezet. Dat scheelt kosten!

Je krijgt een persoonlijk contactpersoon die je gedurende het hele migratieproces zal begeleiden. Samen met hem of haar bespreek je wat de beste koers voor jouw bedrijf is.

Nadat je de koers voor de Magento migratie hebt bepaald, gaat ons team van Magento-experts aan de slag. Jouw persoonlijke contactpersoon staat klaar voor alle tussentijdse vragen die je hebt en zal je regelmatig up-to-date houden.

Nadat de migratie is uitgevoerd, komen we nog een keer bij elkaar om naar de stand van zaken te kijken. We bespreken jouw vragen en wensen, en checken of er nog zaken die moeten worden bijgestuurd.

Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!

Voordelen Magento 2

Waarom 3WebApps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Onze cijfers

Samen met onze Magento-experts realiseren en onderhouden we al jarenlang Magento-webshops en Magento-extensies. In harde cijfers hebben wij (gebouwd):

0
Magento-experts
0
Magento webshops
0
Magento-extensies