Magento Migratie

Magento migratie: je wilt migreren van Magento 1 naar Magento 2. Of misschien twijfel je nog over een Magento migratie. In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij realiseren, verbeteren en onderhouden we op maat gemaakte webshops waar jij en je klanten met plezier gebruik van maken. 

Sinds juni 2020 is Magento 1 End of Life. Dit betekent dat Adobe geen updates meer uitbrengt om Magento 1 veilig te houden. Hackers krijgen hierdoor de kans om lekken te vinden. Deze lekken worden door Adobe niet meer gedicht. Om klantgegevens veilig te houden, is een migratie naar Magento 2 noodzakelijk. Wij bieden een geheel vrijblijvend advies aan over het up-to-date houden van jouw webshop. Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!

Hoe pakken we Magento Migratie aan?

1. Eerste ontmoeting

Tijdens een eerste ontmoeting leren we elkaar beter kennen en bepalen we waar de focus voor jouw webshop op moet liggen. Waarom eigenlijk migreren naar Magento 2? Deze vraag zal centraal staan tijdens het gesprek. De security van webshops is een lastig onderwerp en alleen met uitgebreide kennis kan jij de juiste keuze voor jouw bedrijf maken.

2. Koersbepaling

Grofweg kan je twee kanten op met een Magento-migratie. Of je kiest ervoor om je vormgeving en instellingen mee te nemen naar Magento 2, of je wilt een frisse start. Je kiest er dan voor om je website opnieuw op te bouwen in Magento 2. Je krijgt een persoonlijk contactpersoon die je gedurende het hele migratieproces zal begeleiden.

3. Aan de slag!

Nadat je de koers voor de Magento migratie hebt bepaald, gaat ons team van Magento-experts aan de slag. Jouw persoonlijke contactpersoon staat klaar voor alle tussentijdse vragen die je hebt en zal je regelmatig up-to-date houden.

4. Evaluatie

Nadat de migratie is uitgevoerd, komen we nog een keer bij elkaar om naar de stand van zaken te kijken. We bespreken jouw vragen en wensen, en checken of er nog zaken die moeten worden bijgestuurd. Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!

Voordelen Magento 2

Waarom 3Webapps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Portfolio

Al meer dan 100 bedrijven hebben een Magento webshop laten maken door 3WebApps! Bekijk ons hele portfolio.

Magento webshop idee
DaglichtDirect
Magento webshop inspiratie
Gröninger
Magento 2 voorbeeld webshop
Planet Caoutchouc
Versvoer

Heb je een vraag over Magento Migratie?

Of wil je weten wat een Magento webshop kost? Hoe wij vorm kunnen geven aan jouw project? Bel ons of vul het formulier hieronder in.  0
  Magento-experts
  0
  Magento webshops
  0
  Magento-extensies

  Diensten

  Laat je webshop bouwen door een Magento partner

  "Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!"