Magento Migratie

Magento Migratie. Sinds juni 2020 is Magento 1 End of Life.  Om klantgegevens veilig te houden, is een migratie naar Magento 2 noodzakelijk. Wij bieden een geheel vrijblijvend advies aan over het up-to-date houden van jouw webshop. Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!

Onze aanpak

Kennismaking

Met onze webshopervaring en jouw zakelijk inzicht maken we een inschatting van de kosten en baten van jouw webshop. Je krijgt een vast contactpersoon die je begeleidt bij het hele bouw- en onderhoudsproces.

Koersbepaling

Grofweg kan je twee kanten op met een Magento Migratie. Of je kiest ervoor om je vormgeving en instellingen mee te nemen naar Magento 2, of je wilt een frisse start. Je krijgt een persoonlijk contactpersoon die je gedurende het hele migratieproces zal begeleiden. In ons Ticket Management Systeem (Jira) kan je alle to do's bijhouden.

Bouwfase

Nadat je de koers voor de Magento Migratie hebt bepaald, gaat ons team van Magento Experts aan de slag. Per ticket wordt een tijdsinschatting gegeven waar jij akkoord mee kan gaan. Migreren doen we eerst in een stagingomgeving. Dit geeft ons de ruimte om na de testronde wijzigingen te maken.

Staging testfase

Onze inhouse tester gaat aan de slag om de functionaliteit van jouw nieuwe webshop te testen. Zijn er nog aandachtspunten? Dan hebben we nu de mogelijkheid om hiernaar te kijken.

Beheerfase

Als alles goed werkt op staging gaat jouw webshop live. Na de livegang blijven wij je op basis van een heldere Service Level Agreement (SLA) steunen met onze supersupport. Vanaf nu beheer je zelf je webshop, maar je kan altijd bij ons terecht voor extra hulp.

Voordelen Magento 2

Magento Migratie

Meer weten over Magento Migratie?

    Niet gevonden wat je zocht?