Webshop Onderhoud

Onderhoud aan je Magento-webshop is nodig om ervoor te zorgen dat jouw website veilig en snel is. Werkzaamheden rondom onderhoud draaien vaak om veiligheidsupdates. Deze updates zijn noodzakelijk om hackers buiten de deur te houden. Sinds juni 2020 is Magento 1 End of Life. Hackers zijn continu op zoek naar nieuwe lekken binnen het Magento-systeem. Om te voorkomen dat ze deze kwetsbaarheden gaan uitbuiten, is het noodzakelijk dat we je Magento-webshop ten alle tijden up-to-date houden. Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!

Hoe pakken we webshop onderhoud aan?

Magento onderhoud is eigenlijk veel breder dan veiligheidsupdates: alles wat te maken heeft met de performance van de shop en de manier waarop met jouw wensen voor verbetering wordt omgegaan, horen er ook bij. 

Voor veel Magento-webshops blijkt dat het onderhouden ervan geen sinecure is, maar om een professionele aanpak vraagt. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat Magento-webshops soepel te laten draaien.

Waarom 3Webapps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Portfolio

Al meer dan 100 bedrijven hebben een Magento webshop laten maken door 3WebApps! Bekijk ons hele portfolio.

Magento webshop idee
DaglichtDirect
Magento webshop inspiratie
Gröninger
Magento 2 voorbeeld webshop
Planet Caoutchouc
Versvoer

Heb je een vraag over Magento Migratie?

Of wil je weten wat een Magento webshop kost? Hoe wij vorm kunnen geven aan jouw project? Bel ons of vul het formulier hieronder in.  0
  Magento-experts
  0
  Magento webshops
  0
  Magento-extensies

  Diensten

  Laat je webshop bouwen door een Magento partner

  "Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!"