Magento Onderhoud

Alle werkzaamheden met betrekking tot Magento onderhoud

Waarom: veiligheid en snelheid

Onderhoud aan uw webshop is vereist om ervoor te zorgen dat uw webshop optimaal blijft functioneren.

Werkzaamheden voor onderhoud zullen zich met name toespitsen op het uitvoeren van veiligheidsupdates. Deze updates zijn noodzakelijk om hackers buiten de deur te houden. Hackers zijn continu op zoek naar nieuwe lekken binnen het Magento systeem. Om te voorkomen dat ze deze kwetsbaarheden gaan uitbuiten, is het dus noodzakelijk dat uw webshop te allen tijde up-to-date is.

Ook moet uw shop altijd lekker snel blijven. Het is daarom nodig om te zorgen dat -zodra u merkt dat de site trager wordt- er snel wordt ingegrepen, om uw webshop bezoekers snel te kunnen blijven bedienen.

De nieuwste Magento versie is hier te vinden: Laatste versie!

Magento onderhoud
Magento onderhoud

Magento onderhoud: wat doen we?

Inmiddels hebben we al veel ervaring met het onderhouden van Magento webshops. Voor veel Magento shops blijkt echter, dat het onderhoud ervan geen sinecure is, maar door professionals gedaan moet worden. Met onze ervaring zijn wij in staat om uw webshop goed te onderhouden!

Als u de onderhoud aan ons overdraagt, zullen wij ervoor zorgen dat uw webshop altijd up-to-date is, tevens zorgen wij ervoor we de werking van uw shop pro-actief monitoren. Zo zorgen wij ervoor dat de uptime van uw site altijd hoog blijft.

Zélfs als u simpele taken wilt uitvoeren die betrekking hebben tot uw klanten en producten, zorgen wij dat het geregeld wordt. Nieuwe producten toevoegen, het instellen van een nieuwsbrief of het importen van een csv bestand zijn voorbeelden van deze werkzaamheden.

Plan van aanpak en garanties

Heeft u een werkende webshop, maar bent u nog niet helemaal tevreden over de werking van uw shop of heeft uw webshop onderhoud nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u immers graag verder. We stellen dan gezamenlijk een plan van aanpak op, en wij geven zelfs garanties af!

Magento onderhoud is breed en hieronder valt eigenlijk alles wat te maken heeft met de performance van de shop, en de manier waarop met uw wensen voor verbetering wordt omgegaan.

Ten eerste zorgen wij ervoor dat uw webshop altijd onder de nieuwste versie draait. Het draaien van de nieuwste Magento versie op uw webshop draagt bij aan de veiligheid en performance van uw webshop. Ten tweede kunt u ons vragen om de performance van de site te verbeteren. In dit geval zullen we kijken hoe uw server is ingericht en zullen we op zoek gaan naar mogelijke oorzaken die ervoor zorgen dat uw website zo langzaam is. Tot slot kunnen wij alle andere soorten onderhoud ook verrichten. De mogelijkheden zijn oneindig. Bijvoorbeeld uw producten update, imports te doen vanuit excel bestanden, de content van posts/pagina’s aan te passen, extensies toevoegen of zelfs de shop migreren naar een nieuwe versie van Magento.

Magento backend tools