Beste webshops deel 4: webshop inspiratie

Inhoudsopgave

Onze selectie hebben we gebaseerd op toekomstgerichtheid en natuurlijk vette designs. Niet alleen de layout, maar ook de opbouw en inhoud van een webshop/site is iets om veel van te leren. Het zal je opvallen dat we naast webshops, ook een website in onze lijst hebben opgenomen. Dat er geen producten worden verkocht, hoeft namelijk niet te betekenen dat we niet kunnen leren van het design.

Kijk met ons mee voor wat webshop en website inspiratie.

Dutch Bargain onze favoriete webshops en websites in dit overzicht

Dutch Bargain: Brouwen om een nieuwe dimensie te geven

Dutch Bargain onze favoriete webshops en websites in dit overzicht

Waarom is deze webshop origineel?

Dutch Bargain is een bierbrouwerij uit Zeeland, Dutch Bargain. Het interessante aan deze bieren, naast de smaak, zijn de flesjes. Ieder flesje heeft een uniek design: handig, want dit soort visuals maken de webshop automatisch interessant. Naast de fantastische flesjes hebben ze ook veel persoonlijkheid in de webshop gestopt. Zo zijn alle foto’s zelf gemaakt en laten ze je kennis maken met Zeeland en met de brouwerij en het personeel. Een goed voorbeeld van hoe je niet altijd los hoeft te gaan met het design van je shop, maar er ook voor kan kiezen juist je product voor zich te laten spreken. Leuke extra: in deze webshop is het mogelijk om biertjes te bestellen met een eigen uniek etiket. Gepersonaliseerde gadgets of voorwerpen zijn altijd leuk als cadeau, kleinigheidje, of gewoon om thuis te hebben. 

E-commerce platform: WooCommerce

The Burren Perfumery

The Burden Perfumery onze favoriete webshops en websites in dit overzicht
The Burden Perfumery onze favoriete webshops en websites in dit overzicht
The Burden Perfumery oonze favoriete webshops en websites in dit overzicht

Waarom is deze webshop origineel?

Deze webshop is simplistisch en natuurlijk. Het geeft een gevoel van rust en dat past enorm goed bij hetgeen dat ze verkopen: parfum. De kleurencombinaties werken, ze gebruiken veel natuurlijke kleuren zoals groen, houtkleur en steen. Dit is passend bij de associatie vvan hun parfums: het geheel straalt gezondheid en natuur uit. The Burren Perfymery produceert parfums gebaseerd op het Ierse landschap. 

Interessant is hoe ze op een creatieve en leuke manier duidelijk maken waar ze voor staan en wat ze willen bereiken. Doordat het een familiebedrijf is voelt het heel vertrouwelijk aan. 

We raden het je echt aan om een kijkje te nemen op deze rustgevende en simplistische webshop en je te laten inspireren door het warme gevoel dat het je geeft.

E-commerceplatform: Shopify

NEXR Fashion: THE 360 SOLUTION FOR THE FASHION INDUSTRY

NEXR Fashion onze favoriete webshops en websites in dit overzicht
NEXR Fashion onze favoriete webshops en websites in dit overzicht

Waarom is deze website origineel?

Vooral het idee achter deze website is origineel, innovatief en ontzettend praktisch, NEXR. Fashion kijkt naar de toekomst, maar ook naar de huidige situatie met betrekking tot de pandemie die heerst. Winkelen is voor veel mensen tegenwoordig iets wat ze het liefst thuis vanaf de bank doen, maar toch gebeurt het vaak dat de producten die dan worden besteld net niet leuk zijn of niet passen. NEXR Fashion is hiervoor de oplossing: online shoppen waarbij je de kleding op jezelf kan passen. Zowel de maten, als pasvormen en kleurencombinaties kun je testen. De website oogt futuristisch, warme en moderne kleuren worden gecombineerd met dynamische vormen. Het geheel maakt de website interessant om naar te kijken én leuk om te gebruiken. 

Websiteprogramma: WordPress

Lees ook:

De beste webshops deel 1

De beste webshops deel 2

De beste webshops deel 3

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2