Webshop gehackt & webshop security

Is je webshop gehackt en/of word je gechanteerd? Ons ervaren team van e-commerce professionals biedt directe noodhulp aan. Wanneer je gechanteerd wordt, ben je misschien bang om hulp te zoeken. Toch is het enorm belangrijk dat je direct actie onderneemt en niet meegaat in de eisen van de hacker. Ben je niet gehackt en wil je dit graag voorkomen? Ontdek hieronder hoe wij jouw webshop vitaal houden.

Onze aanpak

Preventie

Voorkom dat je webshop wordt aangevallen en gecomprimeerd. Ons team van Magento-experts doet een check-up en brengt een adviesrapport uit. Zo weet je precies waar de zwaktes van jouw webshop zitten.

Opschonen

We schonen de code van je webshop op zodat alles weer soepel draait.

Security Incident Management

Ons team voert permanente security checks uit. Als hieruit blijkt dat er een veiligheidslek is, lossen we dit direct op.

Staging testfase

Ons testteam gaat aan de slag om de functionaliteit van jouw nieuwe webshop te testen. Zijn er nog aandachtspunten? Dan hebben we nu de mogelijkheid om hiernaar te kijken en oplossingen aan te dragen. 

Versiebeheer

We zorgen ervoor dat jouw webshop altijd op de laatste versie van Magento draait.

Voorkomen dat je webshop wordt gehackt

Om te voorkomen dat je webshop wordt gehackt kan je een aantal dingen zelf doen om de online security van je webshop te verbeteren. 

Hackers zijn constant bezig met zoeken naar kwetsbaarheden in e-commercesoftware. Als ze eenmaal een lek hebben gevonden, wordt deze informatie snel met andere hackers gedeeld. Zo kan het gebeuren dat er opeens heel veel webshops op dezelfde kwetsbaarheid worden aangevallen. Regelmatig komen er Magento Updates uit. Niet alleen brengen deze nieuwe functionaliteiten met zich mee: ze zorgen er ook voor dat bekende veiligheidslekken worden gedicht. Een oplossing voor een kwetsbaarheid in de code van een webshop noemen we ook wel een Patch. Heb je niet genoeg kennis om zelf een Magento Update te installeren? Onze developers helpen je graag.

Een Brute Force Attack vindt plaats wanneer een hacker erin is geslaagd inloggevens te bemachtigen en daarmee op de Backend van je webshop in te loggen. Dit kan je vrij simpel voorkomen:

  1. Kies een moeilijk te raden gebruikersnaam en wachtwoord;
  2. Verander de URL van de Backend. Hier heb je waarschijnlijk een technisch beheerder voor nodig.

Als een hacker toegang heeft gekregen tot je webshop kan hij bestanden verwijderen of aanpassen. Met een backup zorg je ervoor dat developers jouw webshop weer kunnen terug zetten.

Is je webshop gehackt? Of wil je meer weten over security?

Magento security onderhoud
LENA, een van onze Magento 2 cases

Niet gevonden wat je zocht?