Nu live: Portal

Inhoudsopgave

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan een eigen online omgeving. In dit artikel vertellen we wat onze klanten eraan hebben.

Facturen inzien en betalen

In Portal kan je als klant van 3WebApps eenvoudig alle facturen inzien en betalen. Daarnaast werken wij op basis van tickets in JIRA en hebben we een feature gebouwd waarmee je kan zien aan welke tickets op dit moment wordt gewerkt en of ze qua tijd nog op schema liggen.

3WebApps Portal

We hebben deze online omgeving gebouwd om onze klanten eenvoudiger toegang tot én inzicht in de facturen te geven. JIRA is onwijs handig als het gaat om projectmanagement, maar een echt duidelijk overzicht van hoeveel tijd er al is besteed aan bepaalde tickets ten opzichte van hoeveel tijd ervoor is ingeschat, is er niet. Dankzij Portal zijn onze facturen nog transparanter.

Extra features

Naast deze basisfuncties hebben we ook een aantal extra features ingebouwd. Zo zien onze klanten nu in één oogopslag wat voor Service Level Agreement ze bij ons hebben, hoe het staat met de omzet van hun webshop, en laten we automatische tests draaien. Deze automatische tests checken of de belangrijkste processen van de webshops van onze klanten nog goed werken. Denk aan het toevoegen van producten aan het winkelmandje en het checkout proces. Als een test niet lukt, krijgen we hier direct een melding van en kunnen we ingrijpen. Handig!

Wil je een demo van ons Portal of ben je gewoon benieuwd wat we verder voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het formulier hieronder of door ons te bellen op 085 0123400.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

✅ SEO analyse voor Magento webshops

Technische SEO instellingen in Magento schrikken veel webshopeigenaren af. Nergens voor nodig! Onze e-commerce professionals weten precies welke instellingen in jouw Magento webshop belangrijk zijn voor SEO-resultaten. 

Vanaf 249.-

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2