Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

De beste Magento-extensies

Met de beste Magento-extensies kan je je Magento-webshop helemaal op maat maken, meer conversies realiseren en zorgen voor een fijne gebruikerservaring. Maar met meer dan 3000 uitbreidingen om uit te kiezen in de Magento Marketplace, snappen we dat je een beetje hulp nodig hebt. Onze experts hielpen al tientallen bedrijven en vertellen jou vandaag wat de beste Magento-extensies zijn om te (laten) installeren in je webshop!

OneStepCheckout

Dit is bij ons de meest geïnstalleerde extensie. OneStepCheckout werkt goed en geeft een duidelijk overzicht van de checkout-pagina. Het doel? Ervoor zorgen dat jouw klanten zo min mogelijk drempels ervaren tijdens het afrekenproces, zodat ze niet weg navigeren (ook wel cart abandonment genoemd). Sneller afrekenen is altijd fijn voor de klanten. Maar ook voor jou heeft deze extensie veel voordelen: je kan namelijk super simpel je checkout aanpassen.

 OneStepCheckout

 

Abandonend Cart Email

Als je klanten dan toch hun winkelwagen hebben achtergelaten zonder af te rekenen, is nog niet alle hoop verloren. Met Abandonend Cart Email worden er automatisch mails gestuurd naar klanten die van gedachten zijn veranderd. Hiermee verhoog je de kans dat ze terug komen naar je site: een fijne marketing tool dus. Je kan verschillende regels instellen waarmee je bepaalt welke mail onder welke omstandigheden naar welke klant gaat. Handig! Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen alleen mails te versturen naar klanten die voor méér dan honderd euro aan producten in hun mandje hadden.

Voorbeeld Cart Abandonemend

 

Store Locator & In-Store Pickup

Dit is een goede keuze als je meerdere fysieke winkels hebt en je je zaken wilt combineren met een online webshop. Het concept is zó simpel, maar doet veel voor de klantvriendelijkheid. Met Store Locator & In-Store Pickup geef je je klanten namelijk de optie om bestelde producten op te halen in een van je fysieke winkels, precies waar en wanneer het ze uitkomt. Aan de hand van Google Maps zien je klanten waar je winkels zich bevinden en dankzij de MaxMind GeoIP-functie óók welke winkel het dichts bij hen in de buurt is.

Voorbeeld Store Locator

 

Mollie

Deze extensie maakt het mogelijk dat je meerdere betaalmethodes kan samenvoegen in je webshop, zónder dat je administratie een wirwar wordt. Leuk nieuws: Mollie is sinds kort Nederlands tweede unicorn. Dat betekent dat zij als start-up meer dan 1 miljard dollar waard zijn. Een investering van 90 miljoen euro van Amerikaans bedrijf TVC trok de betaaldienst over de grens.

Beste Magento-extensies: Voorbeeld Mollie

 

Reindex from Backend

Heb je eindelijk nieuwe producten toegevoegd aan je webshop, kunnen je klanten ze niet zien.. Dat is vervelend. Met Reindex from Backend van BSS kan je als webshopeigenaar zélf je shop herindexeren, zodat nieuwe producten en producten met wijzigingen juist worden getoond. Je hoeft hiervoor geen hulp van een developer in te schakelen: met één klik op de knop is je shop weer bijgewerkt. Fijn detail: als eigenaar kan je zelf instellen welke admins toegang krijgen tot deze extensie. Niet zo gek dus, dat bijna al onze klanten deze extensie in hun webshop hebben.

Beste Magento-extensies: Voorbeeld Reindex

Related Posts

Gerelateerd: