End of Life Adobe Magento 2.4.3

Inhoudsopgave

Op 28 november 2022 is Adobe Magento 2.4.3 EOL (End of Life). Dit betekent dat er voor deze versie vanuit Adobe geen updates en patches worden uitgebracht. Versie 2.4.3 werd 4 augustus 2021 geïntroduceerd en bracht toen der tijd meer dan 370 codeverbeteringen en 33 securityoplossingen met zich mee. Een van de grootste aanpassingen voor webshopeigenaars moet wel de Page Builder zijn geweest, een tool waarmee je eenvoudig contentpagina’s bouwt, aanpast en onderhoudt. Op die manier ben je als eigenaar niet meer afhankelijk van development als je even snel content wil aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van een bannerafbeelding op de homepage, het toevoegen van tekst of het maken van productsliders.

Adobe Magento 2.4.3 EOL

Het is belangrijk dat jouw Magento webshop altijd op de laatste versie draait (of op z’n minst op een versie waarvoor vanuit Adobe nog updates en patches worden uitgegeven). Als dit niet het geval is, dan geef je hackers vrij spel om proberen binnen te komen. Klantgegevens zijn in zulke gevallen vaak het doelwit. Wij zorgen er altijd voor dat onze klanten op de laatste versie van Magento draaien en dat Adobe-patches direct worden geïnstalleerd.

Meer over onze security services

Draait je webshop al op de laatste Magento-versie en ben je benieuwd naar andere manieren om je webshop veilig te houden? Lees dan eens onze blog met 17 tips voor een veilige webshop.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

🚀 Performance audit vanaf 249.-

Met een Magento performance audit laat je je webshop helemaal doorgronden en ontvang je een gedetailleerd rapport met inzicht in en aanbevelingen voor de technische staat van je shop. 

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2