3WebApps stelt zich voor: Jelle

Inhoudsopgave

Wie werken er bij ons op kantoor? Wat is hun favoriete lunch? Wat doen ze in hun pauze? Regelmatig nemen we stagiaires aan. Niet alleen zodat zij werkervaring kunnen opdoen, maar ook vanwege hun frisse blik. Middenin het leerproces komen ze namelijk vaak met goede ideeën. Zoals het personaliseren van productdetailspagina’s op basis van AI. Vandaag stellen we voor: Jelle, Development Stagiair bij 3WebApps. 

Jelle Tasma Development Stagiair

Ha Jelle! Dit is de tweede keer dat je bij ons stage loopt. Vertel n’s.
Momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar van HBO-ICT op de Haagse Hogeschool. Tijdens mijn studie heb ik de specificatie Software Engineering gekozen. Dit sluit mooi aan op mijn vorige studie, namelijk Software- en Applicatie Ontwikkeling op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Vorig jaar deed ik mijn meewerkstage inderdaad al bij 3WebApps. Dit beviel mij zo goed, dat ik er nu ook mijn afstudeerstage loop. Wat me het meest bevalt is de fijne werksfeer en uiteraard leuke uitstapjes, zoals uit eten in een pub en gamen in een arcadehal, vergaderen op het strand of Mario Kart Toernooien op kantoor.

Zeker nu we veel thuiswerken, is pauze nemen erg belangrijk. Wat doe jij in je pauze?
Helaas zou ik liegen als ik zou zeggen dat ik graag een half uurtje zou gaan sporten. Wat ik het liefste in mijn pauze doe is vooral veel eten maken en achterover op de bank naar YouTube video’s kijken van mensen die wél sportief zijn.

Is er een werkdag die je je tot op de dag van vandaag nog herinnert? Waarom?
 De werkdag waar ik mijn eerste borrel meemaakte. We gingen een biertje doen bij een café om de hoek en eindigden door alle gezelligheid tot in de vroege uurtjes dansend in de stad. 

Wat is je lievelingslunch?
Toch wel echt een broodje döner.

Van welk project heb je tot nu toe het meeste geleerd?
Het project waar ik tijdens mijn eerste stage aan werkte. Ik mocht meebouwen aan een webshop. Dat was een aardige uitdaging, omdat de software nog helemaal nieuw was voor me, maar daardoor wel zeer leerzaam.

Wat is je droomvakantiebestemming? 🏝️
 Bora Bora

Hoeveel kopjes koffie drink je per dag?
Nét genoeg om te dag door te komen, dus denk rond de 7 à 8.

Stel, je bent jarig en op kantoor: wat deel je uit?
 Uiteraard een lekker taartje van Maison Kelder 🍰

Wat zou je de komende tijd nog willen leren?
Momenteel ben ik bezig voor mijn afstudeeropdracht. Ik onderzoek hoe ik productdetailpagina’s kan personaliseren op basis van AI en verbaas mij elke dag weer wat er allemaal mogelijk is. Daarom wil ik mij aankomende tijd nog steeds meer daarin verdiepen. Ook nieuwsgierig naar wat er zoal mogelijk is? Op Huggingface.co kan je vanalles uitproberen.

En als je stage voorbij is, dan…
Geef ik nog een zomer zeilles in Friesland. En daarna geef ik me dan toch echt over aan het werkleven.

Development Stage Den Haag

Check ook de rest van het team

Vacature Development stage

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

🚀 Performance audit vanaf 249.-

Met een Magento performance audit laat je je webshop helemaal doorgronden en ontvang je een gedetailleerd rapport met inzicht in en aanbevelingen voor de technische staat van je shop. 

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2