Op bezoek bij DaglichtDirect

Inhoudsopgave

DaglichtDirect levert daglichtoplossingen. Denk hierbij aan lichtkoepels, golfplaten, kanaalplaten en lichtstraten. Maar als particulier iets groots als een lichtkoepel aanschaffen in een webshop? Gaat dat wel goed? We horen het je denken. Niet alleen werkt hun Magento webshop natuurlijk helemaal naar behoren, maar staan ze bij DaglichtDirect gelukkig ook altijd voor je klaar om je eerst persoonlijk te woord te staan en advies te geven over wat bij jouw huis past. Tijdens ons bezoek aan hun kantoor hebben we de producten helaas niet bewonderen – de voorraad ligt opgeslagen in Gorinchem.

Op bezoek bij DaglichtDirect

Voor DaglichtDirect bouwen, onderhouden en optimaliseren we hun webshop. Omdat zij naast aan particuliere, ook aan zakelijke klanten leveren, hebben we een zakelijk gedeelte in de shop ingericht. Met een zakelijk account heb je altijd een vast contactpersoon, kan je facturen eenvoudig downloaden, geniet je een standaard zakelijke korting en is zelfs projectkorting op aanvraag mogelijk. Magento maakt het mogelijk om twee verschillende omgevingen te hebben binnen één webshop en daar zijn ze bij DaglichtDirect blij mee: “Vanaf het moment van oprichting tot nu zijn we verbonden aan 3WebApps. Een betrouwbare partij die naast de bouw van de webshop ook meedenkt in optimalisaties op het gebied van vindbaarheid en gebruiksvriendelijk van de webshop op zowel desktop als mobiel.”

kanaalplaten
Lichtkoepel

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

🚀 Performance audit vanaf 249.-

Met een Magento performance audit laat je je webshop helemaal doorgronden en ontvang je een gedetailleerd rapport met inzicht in en aanbevelingen voor de technische staat van je shop. 

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2