Op bezoek bij Planet Caoutchouc

Inhoudsopgave

We gaan graag op bezoek bij onze klanten: deze maand werden we uitgenodigd door VR Trade B.V. die met haar webshop Planet Caoutchouc actief is in de Franse markt. Deze  groothandel heeft een breed assortiment van technisch rubber producten, zoals slangen, profielen, plaatrubber maar ook tegels en sportvloeren. Tijdens ons bezoek werden we rondgeleid door de enorme opslaghallen die zijn gevestigd in Zoetermeer. Door het bedrijf met eigen ogen te zien en er letterlijk doorheen te lopen, krijgen wij als online agency een nog beter inzicht in de behoeften van hun webshop. 

Het assortiment van Planet Caoutchouc (dit Franse woord voor ‘rubber’ spreek je trouwens uit als ‘ka-oet-tjoek’) is enorm met meer dan 4.000 producten, waarvan veel in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar zijn. Omdat het om een groothandel gaat, kunnen producten vaak pas vanaf een bepaalde hoeveelheid worden besteld: de prijzen variëren op basis van deze hoeveelheid. Bovendien geeft de webshop per product aan of deze op dit moment op voorraad is. Magento 2 is voor dit soort grote, variërende assortimenten en complex voorraadbeheer ideaal. Dat vinden ze ook bij Planet Caoutchouc: “Wij hebben onze inrichting met betrekking tot prijzen en staffels via Magento prima vorm kunnen geven.”

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

🚀 Performance audit vanaf 249.-

Met een Magento performance audit laat je je webshop helemaal doorgronden en ontvang je een gedetailleerd rapport met inzicht in en aanbevelingen voor de technische staat van je shop. 

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2