Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Gratis alternatief voor Skype

Gratis alternatief voor Skype: 3WebApps Meet

Hoe leeg de kantoren en werkplekken zijn, zo vol is het bij Skype. Wellicht heb je er al last van gehad: pixelige beelden, vertraagde gesprekken of een verloren verbinding in het algemeen. Ergerlijk. Wij hebben de oplossing! Tijdens deze tijd van sociale isolatie willen we jullie een beetje tegemoet komen met een nieuwe manier van video conferencing. Maak kennis met 3WebApps Meet als gratis alternatief voor Skype!

Met 3WebApps Meet kun je met het hele team videochatten en uitnodigen wie je maar wilt. Het is een volledig versleutelde, 100% open source-oplossing voor videovergaderingen die je wanneer en zo lang je maar wilt gratis als alternatief voor Skype kunt gebruiken. Zonder account!

Alle vergaderingen zijn privé. Dat betekent dat niet wij, noch anderen het kunnen zien wanneer je een meeting bent gestart. Het uitnodigen van mensen gebeurt door een speciaal gegenereerde link te delen. Bij behoefte aan extra veiligheid heb je de optie een wachtwoord in te stellen voor de meeting. Waar je verder nog op moet letten, is dat de naam van je meeting geen spaties of bijzondere tekens bevat, en dat je je eigen naam invult alvorens het chatten. Dan ziet iedereen namelijk wie er allemaal aanwezig zijn in de chat.

Ook te gebruiken voor bellen met oma’s en opa’s 😉

Related Posts

Gerelateerd:

[carousel-horizontal-posts-content-slider]