Adobe Commerce Webshop laten maken

Je bent op zoek naar een partij die voor jou een Adobe Commerce webshop kan laten maken. 3WebApps is gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en optimaliseren van B2B en B2C Magento Webshops. Magento is de meest gebruikte e-commerce software van dit moment. Er zijn twee versies: Open Source en Adobe Commerce. Commerce is een stuk uitgebreider dan Open Source en over het algemeen geschikt voor grootschalige bedrijven. Onze Magento experts hebben jarenlange ervaring en samen hebben we al meer dan 100 webshops mogen bouwen.

Wat kost een Adobe Commerce Webshop?

Omdat Adobe Commerce uitgebreider is dan Open Source, is het sprake van een instapprijs. Het bedrag is afhankelijk van het aantal installaties en de omzet van jouw bedrijf. Wil je een inschatting van de prijs van Adobe Commerce? Geef ons een belletje of vul het contactformulier hieronder in voor meer informatie.

Adobe Commerce webshop laten maken Den Haag

Verschillen Adobe Commerce en Open Source

Twijfel je tussen Adobe Commerce en Open Source? Wij hebben de grootste verschillen op een rij gezet.

Magento Open Source

Adobe Commerce

Onze aanpak

Kennismaking & strategie

Met onze webshopervaring en jouw zakelijk inzicht maken we een inschatting van de kosten en baten van jouw webshop. Je krijgt een vast contactpersoon die je begeleidt bij het hele bouw- en onderhoudsproces. We stellen een duidelijks strategieplan op om het tijdspad en financiële mogelijkheden vast te leggen.

UX design

Het ontwerpen van een webshop doen we altijd mobile first: éérst designs voor de mobiele en tabletweergave, daarna voor desktop. Onze designer maakt concepten en bespreekt deze met jou.

Bouwfase

Onze Magento experts gaan aan de slag om een snelle, veilige en hoogconverterende webshop in elkaar te zetten. Je kan alle to do's bijhouden in ons Ticket Management Systeem (Jira). Per ticket wordt een tijdsinschatting gegeven waar jij mee akkoord kan gaan. Bouwen doen we in een stagingomgeving. Dit geeft ons de ruimte om na de testronde wijzigingen te maken. 

Staging testfase

Ons testteam gaat aan de slag om de functionaliteit van jouw nieuwe webshop te testen. Zijn er nog aandachtspunten? Dan hebben we nu de mogelijkheid om hiernaar te kijken en oplossingen aan te dragen. 

Livegang & beheerfase

Als alles goed werkt op staging gaat jouw webshop live. Na de livegang blijven wij je op basis van een heldere Service Level Agreement (SLA) steunen met onze supersupport. Vanaf nu beheer je zelf je webshop, maar je kan altijd bij ons terecht voor extra hulp.

Meer weten over een Adobe Commerce webshop laten maken?

Adobe Commerce webshop laten maken
LENA, een van onze Magento 2 cases

Niet gevonden wat je zocht?