Adobe Commerce Webshop laten maken

Je bent op zoek naar een partij die voor jou een Adobe Commerce webshop kan laten maken. 3WebApps is gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en optimaliseren van B2B en B2C Magento Webshops. Magento is de meest gebruikte e-commerce software van dit moment. Er zijn twee versies: Open Source en Adobe Commerce. Commerce is een stuk uitgebreider dan Open Source en over het algemeen geschikt voor grootschalige bedrijven. Onze Magento experts hebben jarenlange ervaring en samen hebben we al meer dan 100 webshops mogen bouwen.

Wat kost een Adobe Commerce Webshop?

Omdat Adobe Commerce uitgebreider is dan Open Source, is het sprake van een instapprijs. Het bedrag is afhankelijk van het aantal installaties en de omzet van jouw bedrijf. Wil je een inschatting van de prijs van Adobe Commerce? Geef ons een belletje of vul het contactformulier hieronder in voor meer informatie.

Adobe Commerce webshop laten maken Den Haag

DE ULTIEME WEBSHOPERVARING

Verschillen Adobe Commerce en Open Source

Twijfel je tussen Adobe Commerce en Open Source? Wij hebben de grootste verschillen op een rij gezet.

Verschillen Adobe Commerce Magento Open Source
Magento Open Source
Adobe Commerce
International Support
Promotion tools
Reporting Elements
Testing Framework
Analytics Elements
Order Management
SEO Features
Social Extensions
User Accounts
Catalog Browsing
Security Elements
Mobile Options
Robust Tech. Stack
Account Manager
Adobe Commerce gebruikers krijgen een eigen account manager toegewezen vanuit Adobe. Ook krijg je toegang tot Magento Professional Services voor extra, in-depth ondersteuning.
Customer Segments
Ontwerp ads en promoties speciaal voor klantengroepen o.b.v. gedrag en demografische gegevens
Diagnostic Features
Toegang tot de Magento Performance Toolkit jouw webshop te optimaliseren
Loyalty Programs
Een beloningsysteem waarmee je klanten aan jouw merk bindt, zoals het sparen van punten of ontvangen van cashback
Private Sales & Events
Ontwerp speciale limited deals, bijvoorbeeld met een bepaalde tijdslimiet of voor een specifieke klantengroep
RMA
Returning Merchandise Authorization. Klanten kunnen zelf een retour aanmelden en kiezen voor cash back of een webshoptegoed.
Product Relations
Personaliseer cross-sell en up-sell items o.b.v. klantengroepen
Visual Merchandiser
Pas de layout van de productweergave in het Admin Panel aan naar jouw voorkeuren - dit maakt het beheren en toevoegen van producten nóg makkelijker
ContactContact

Onze aanpak

Kennismaking & Strategie

Met onze webshopervaring en jouw zakelijk inzicht maken we een inschatting van de kosten en baten van jouw webshop. Je krijgt een vast contactpersoon die je begeleidt bij het hele bouw- en onderhoudsproces. We stellen een duidelijks strategieplan op om het tijdspad en financiële mogelijkheden vast te leggen.

UX Design

Het ontwerpen van een webshop doen we altijd mobile first: éérst designs voor de mobiele en tabletweergave, daarna voor desktop. Onze designer maakt concepten en bespreekt deze met jou.

Bouwfase

Onze Magento experts gaan aan de slag om een snelle, veilige en hoogconverterende webshop in elkaar te zetten. Je kan alle to do's bijhouden in ons Ticket Management Systeem (Jira). Per ticket wordt een tijdsinschatting gegeven waar jij mee akkoord kan gaan. Bouwen doen we in een stagingomgeving. Dit geeft ons de ruimte om na de testronde wijzigingen te maken. 

Staging testfase

Onze inhouse tester gaat aan de slag om de functionaliteit van jouw nieuwe webshop te testen. Zijn er nog aandachtspunten? Dan hebben we nu de mogelijkheid om hiernaar te kijken.

Livegang & beheerfase

Als alles goed werkt op staging gaat jouw webshop live. Na de livegang blijven wij je op basis van een heldere Service Level Agreement (SLA) steunen met onze supersupport. Vanaf nu beheer je zelf je webshop, maar je kan altijd bij ons terecht voor extra hulp.

Meer weten over een Adobe Commerce webshop laten maken?

Adobe Commerce webshop laten maken
LENA, een van onze Magento 2 cases

Niet gevonden wat je zocht?