Security

Scan en monitoring

Heeft u twijfels over de mate van security van uw Magento of eCommerce applicaties? We kunnen uw systeem nalopen. Tevens verzorgen wij de inzet van slimme tools om uw systeem actief te monitoren. We kunnen ook uw systeemcontrole voor onze rekening nemen.

Bent u geïnteresseerd? Wij luisteren graag naar uw wensen en we nemen hier graag de tijd voor! U kunt hier contact met ons opnemen. Zodra u contact met ons opgenomen heeft, zullen we gezamenlijk een detacherings- of projectvoorstel uitwerken.

Magento developer inhuren
Magento developer inhuren

Werkzaamheden

U kunt ons inschakelen voor de uitvoering van specifieke taken, zowel eenmalig als op continue basis.

Heeft u onze expertise nodig om zeker te weten wat uw security level precies is, of er hackers actief zij op uw shop, of dat u vulnerabilities heeft in uw code? We verzorgen voor uw software een alerting systeem, contingency planning en we adviseren uw organisatie om om te gaan met de gevaren van buitenaf.

Onze projecten kennen verschillende vormen. Wij zijn flexibel en denk met u mee, waardoor we ons aanpassen aan uw organisatie. Dus bent u op zoek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.