FD Gazellen Awards 2023

Inhoudsopgave

Op 23 november 2023 haalden we onze tweede FD Gazellen Award op in Theater Amsterdam. Deze awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En dat wij hier voor de tweede keer op rij deel van mogen uitmaken, is niets anders dan geweldig te noemen.

De ranglijst wordt als volgt berekend: de FD Gazellen per regio en per omzetklasse worden gerangschikt op omzetgroei en krijgen afhankelijk van hun positie punten. Op dezelfde manier krijgen de bedrijven ook punten voor hun relatieve werknemersgroei en voor hun winstmarge.

Niet alleen werden de awards uitgereikt, maar luisterden we ook naar interessante ‘huiskamergesprekken’ en een leerzame lezing over artificial intelligence. 

We willen iedereen bedanken die ons de afgelopen jaren heeft gesteund. Zonder jullie waren we nooit zover gekomen. Op naar het derde jaar!

3WebApps FD Gazelle 2023

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

✅ SEO analyse voor Magento webshops

Technische SEO instellingen in Magento schrikken veel webshopeigenaren af. Nergens voor nodig! Onze e-commerce professionals weten precies welke instellingen in jouw Magento webshop belangrijk zijn voor SEO-resultaten. 

Vanaf 249.-

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2