Meet Magento 2023

Inhoudsopgave

Op 2 november 2023 was het eindelijk weer tijd voor Meet Magento NL in LIEF Amsterdam, een door MageOS NL gehost evenement voor developers, merchants en partners die werken met Magento 2. Door de Covid 19-pandemie hebben we een paar jaar moeten afzien, maar dit jaar was het weer mogelijk om samen te komen met iedereen die iets met Magento te maken heeft. En dat wij niet de enigen waren, is gebleken! Kaartjes waren in mum van tijd uitverkocht en de organisatie heeft zelfs de capaciteit mogen opschalen.

Niet zo gek hoor, al die belangstelling. Het was namelijk een geweldige dag bomvol interessante experts die hun kennis en expertise deelden, heerlijk eten en veel gezelligheid. Onze Sander de Graaf pakte ook nog zijn momentje op het podium en mocht de organisatie van het evenement bloemen aanreiken.

We kijken nu alweer uit naar volgend jaar!

Hieronder staan een paar mooie impressies van de dag, met dank aan Berbe Rinders.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2