WebWinkel Vakdagen 2024

Inhoudsopgave

Afgelopen 23 januari waren we weer aanwezig op de WebWinkel Vakdagen om de nieuwste ontwikkelingen in het e-commercelandschap te peilen. Als webshop agency houden we natuurlijk alles nauw in de gaten. Daarbij is het altijd leuk om een paar van onze partners te bezoeken bij hun stand. Na afloop dronken we nog een drankje bij de Mage-OS Nederland Nieuwjaarsborrel.

Wist je trouwens al dat er een nieuwe directory is van Mage OS? Hier hopen ze alle bedrijven in Nederland die met Magento werken te verzamelen. Als je een van deze bedrijven bent, maar je staat nog niet in de lijst, kan je jezelf eenvoudig toevoegen.

Check hieronder een impressie van de WebWinkel Vakdagen 2024!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2