Get2Gether 2024

Inhoudsopgave

Eind januari vond de eerste Get2Gether van 3WebApps plaats, een werkweek waarin we met het team sparden over projecten, workshops volgden en samenwerkten. Een bijzondere week, want bijna alle collega’s waren aanwezig, ook die uit het buitenland. Op het programma stonden workshops van RUMVision en Hypernode, en presentaties van collega’s over testprotocollen en -omgevingen, interne communicatie en AI. Een van onze klanten sloot zelfs aan voor een uitgebreid feedbackgesprek met het hele team. Zo konden we precies uitwisselen wat er goed gaat en wat er beter kan. Feedbackgesprekken met de klant worden sowieso regelmatig ingepland, maar om op deze manier met het gehele team af te stemmen is onwijs waardevol gebleken.

We sloten de week af met een diner en bezoek aan een arcadehal in The Mall of The Netherlands. Hier kwamen we erachter dat sommige developers een waar talent voor airhockey hebben 😉

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2