Magento 2 webshop bouwen

Magento 2 webshop bouwen: je kan hierbij kiezen tussen Open Source en Commerce. Open Source is een qua prijs toegankelijkere versie en goed geschikt voor kleinere tot middelgrote bedrijven. Het fijne aan Open Source is dat onze Magento-experts gebruik kunnen maken van de Community. In deze Community delen specialisten over de hele wereld kennis over Magento. Met Magento Commerce krijg je exclusieve support vanuit Magento en heb je profijt van een aantal standaard functies gericht op de behoeften van grote bedrijven. Vanzelfsprekend gaat de instapprijs hiermee ook omhoog. Wij hebben ervaring met zowel Magento Open Source als Commerce en geven je graag advies over de beste keuze voor jou.

Onze werkwijze

Kennismaking

Met onze webshopervaring en jouw zakelijk inzicht maken we een inschatting van de kosten en baten van jouw webshop. Je krijgt een vast contactpersoon die je begeleidt bij het hele bouw- en onderhoudsproces.

UX Design

Het ontwerpen van een webshop doen we altijd mobile first: éérst designs voor de mobiele en tabletweergave, daarna voor desktop. Onze designer maakt concepten en bespreekt deze met jou.

Bouwfase

Onze Magento-experts gaan aan de slag om een snelle, veilige en hoogconverterende webshop in elkaar te zetten. Je kan alle to do's bijhouden in ons Ticket Management Systeem (Jira). Per ticket wordt een tijdsinschatting gegeven waar jij mee akkoord kan gaan. Bouwen doen we in een stagingomgeving. Dit geeft ons de ruimte om na de testronde wijzigingen te maken. 

Staging testfase

Onze inhouse tester gaat aan de slag om de functionaliteit van jouw nieuwe webshop te testen. Zijn er nog aandachtspunten? Dan hebben we nu de mogelijkheid om hiernaar te kijken.

Livegang & beheerfase

Als alles goed werkt op staging gaat jouw webshop live. Na de livegang blijven wij je op basis van een heldere Service Level Agreement (SLA) steunen met onze supersupport. Vanaf nu beheer je zelf je webshop, maar je kan altijd bij ons terecht voor extra hulp.

Meer weten over een Magento 2 webshop bouwen?

    Magento 2 webshop bouwen

    Niet gevonden wat je zocht?